Så att välja rätt dator

September 19

Oavsett vilket beslut du gör när du väljer en ny dator, se till att du väljer rätt för dig. När du vet att det finns vissa saker att titta efter i någon modell maskin, försvinner mysteriet kring en dator köp. Här är några grundläggande saker att tänka som du väljer en dator som är rätt för dig.

Instruktioner

1 Bestäm syftet med din dator. Om du använder den för att surfa på Internet och läsa din e-post, kan du få genom att på ett enklare maskin än om du planerar att göra uppgifter som videoredigering eller spel. Bestäm vad specifikationer du vill ha på din dator. Köp den högsta Random Access Memory, eller RAM, kan du råd.

2 Hitta en dator med den typ av lagringskapacitet du behöver. Köp den största hårddisk som du har råd. Också välja en metod för att säkerhetskopiera stora mängder material, såsom CD eller DVD.

3 Överväga monitorstorlekar. Om du har någon form av synhandikapp, se till att bildskärmen är en du kan se lätt.

4 Titta på en mängd av datorer. Bygg-egna datorer kan vara billigare, men ibland garantier och service är inte så bra. Fråga.

5 Väg skillnaden mellan en stationär och en bärbar dator. Om du vill att överföra en bärbar dator, figur i kostnaderna för att skapa ett trådlöst nätverk i hemmet eller på kontoret.

6 Gå och handla. Titta i lågprisbutiker, datorspecialbutiker. Handla på nätet också. Fråga säljaren om det finns några kommande försäljning.

7 Vet att oavsett dator du köper kommer att vara den rätta för dig åtminstone i det ögonblicket. Tekniken förändras så snabbt att det inte finns något behov av att andra gissa själv på din dator köp. Istället njuta av din nya dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com