Hur man exporterar e-post från Entourage till MS Outlook på en PC

February 13

Entourage är Mac-only e-postprogram som en del av Microsoft Office för Mac suite. Microsoft Outlook är PC-bara e-postprogram som en del av Microsoft Office för Windows suite. Trots båda är en del av Microsoft Office och skapat av Microsoft, använder de olika, inkompatibla databas format. Lyckligtvis finns det en ganska enkel och rudimentära sätt att flytta din e-post från Entourage till Outlook på datorn.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook på datorn och lägga ditt e-postkonto. Välj "Verktyg"> "Kontoinställningar"> "Ny" för att få tillgång till "nytt konto" installationsguiden. Följ instruktionerna på skärmen och ange din e-kontoinformation (t.ex. din inloggningsnamn och lösenord).

2 Sätt i ett USB-minne i en öppen USB-port på Macintosh-datorn. Öppna USB-flashminnet och skapa en ny mapp ( "Arkiv"> "Ny mapp") för varje e-postmapp i Entourage. Detta innebär att du behöver för att skapa en ny mapp och namnge den "Inkorgen", "Skickat" och "Utkast", till exempel.

3 Öppna Microsoft Entourage.

4 Välj all post inom Entourage s "Inbox" och dra meddelandena i motsvarande mappar på USB-flashenheten. Upprepa detta för varje mapp av meddelanden inom Entourage.

5 Ta bort USB-flashminnet från Mac när alla e-postmeddelanden har kopierat till enheten. Anslut enheten till datorn som innehåller Microsoft Outlook.

6 Öppna Outlook. Öppna USB-minne. Precis som du drog all e-post från Entourage drar alla e-postmeddelanden i rätt mappar i Outlook, en i taget. Det kan ta några minuter för Outlook att bearbeta alla e-postmeddelanden. När du är klar, kommer alla e-postmeddelanden (och deras bilagor) som var i Entourage nu i Microsoft Outlook på datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com