Ta bort MSN Names

May 14

Ta bort MSN Names


Du kan ta bort MSN namn via Windows Live-konto webbplatsen. Windows Live kan du radera MSN namn från dina kontakter och radera din MSN namn. Windows Live webbplats är ett nav för kontoalternativ, e-post och budbärare operationer. Du kan komma åt alla dessa alternativ från vilken dator som helst med en aktiv Internet-anslutning.

Instruktioner

Radera ditt namn

1 Logga in på ditt Windows Live (tidigare MSN och Hotmail) konto i en webbläsare

2 Klicka på din MSN kontonamn i det övre högra hörnet på skärmen.

3 Välj "konto" från alternativen på listan.

4 Rulla till botten av "Kontoöversikt" skärm.

5 Välj "Stäng ditt konto" från "Andra alternativ" lista.

6 Rulla till botten av "Avsluta kontot" sida.

7 Ange ditt lösenord i rutan bredvid "Lösenord:" och klicka på "Ja."

Radera Kontakter Namn

8 Logga in på ditt Windows Live (tidigare MSN och Hotmail) konto i en webbläsare.

9 Leta reda på kontakten du vill ta bort från MSN listan.

10 Markera kryssrutan bredvid kontaktens namn.

11 Klicka på "Delete" från den horisontella menyn ovanför kontaktlistan.

12 Välj "OK" när popup-fönster frågar om du vill ta bort kontakten.

Tips

  • I händelse av att MSN inte kommer att låta du tar bort en kontakt från kontaktlistan, kan du försöka blockera kontakten istället. Du kan använda Windows Live för att ta bort kontaktuppgifter och kontonamn utan behövs för att installera någon programvara på datorn du använder. Du kan alltid lägger till raderade kontakter. Om du valt att ta bort ditt MSN-konto, kan du behöva tilldela andra tjänster som du använder som är associerade med kontot till en annan e-postadress.
  • Det är möjligt för någon att skapa ett MSN-konto genom att använda det namn som du tog bort. Om detta händer kan de i huvudsak kapa ditt konto. Om du har personlig information knuten till namnet personen kan komma åt det liksom begäran "glömda" lösenord för andra tjänster som är kopplade till MSN kontonamn. Du kan förhindra detta genom att skapa en ny e-postadress och binda andra tjänster i samband med din MSN-konto till den nya postadressen innan du tar bort kontot.
  • Om du stänger det konto som du kommer att förlora all information från kontot på Windows Live. Detta inkluderar kontakter och e-post. Om du väljer att öppna ett nytt konto med samma namn, kommer kontot fortfarande emot e-post från e-postlistor det var en gång i samband med, men alla lagrade data kommer att vara frånvarande.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com