Hur man bränner en DVD med hjälp av en VLC

March 11

Hur man bränner en DVD med hjälp av en VLC


VLC Media Player är ett utmärkt verktyg för alla videoentusiaster. Det erbjuder en mängd alternativ och funktioner och stödjer de flesta filformat. stöds inte helt bränna en DVD med VLC Media Player. Det vill säga, kan VLC bränna en videofil, men det måste vara rätt formaterat för DVD-bränning först. Programmet kommer inte att göra detta för användaren. Men när användaren har en korrekt formaterad DVD-fil, programmet kommer lätt bränna den.

Instruktioner

1 Konvertera videofil till ett accepterat format. VLC kommer att bränna DVD-skivor, men kommer inte att konvertera videofiler till en DVD-format. En tredje part program som Nero, Adobe Encore eller Sonys Media Center Suite måste hantera omvandlingen. Det finns heller ingen infödd Windows eller Mac-program som kommer att göra detta. DVD-skivor måste kodas i antingen PAL (Europa) eller format NTSC (Nordamerika).

2 Öppna VLC. Välj "Alternativ" och ange namnet på DVD-video. Välj "Lägg till" och använda Explorer-fönster för att hitta den konverterade DVD-fil. Dubbelklicka på den för att importera den till VLC. Välj "Hive" som en plug-in. Detta kommer att skapa en ISO-bild som kan läsas av DVD-spelare.

3 Lansera "CDBurner" plug-in och välj "Ny kompilering". Klicka på alternativet "Bränn en ISO-avbildning." Välj "Skriv skiva från ISO-fil" i det övre vänstra hörnet av fönstret och leta efter videofilen med hjälp av navigatorn. Standard destination är "C: \ program files \ DVD Hive \ ISO." Välj skrivhastighet. Detta bör vara lika med den skrivhastighet av brännaren. Mata in en tom DVD och klicka på "Skriv skiva."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com