Hur att stänga en Facebook-konto som du inte längre har tillgång till

October 11

Hur att stänga en Facebook-konto som du inte längre har tillgång till


Om du har fallit av kärlek med Facebook och inte längre använda den sociala nätverkssajten, kan du avsluta ditt Facebook-konto. Om du inte kan få tillgång till Facebook eftersom du har glömt ditt lösenord, måste du få ett nytt lösenord innan du kan avsluta kontot. Med det nya lösenordet, kan du enkelt ta bort ditt Facebook-konto från avsnittet "Kontoinställningar" på din Facebook-profil.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och navigera till Facebook.

2 Klicka på "Har du glömt ditt lösenord?" länken under lösenordsfältet på inloggningssidan.

3 Skriv svaren på säkerhetsfrågor i de berörda dialogrutor. Ange "captcha" säkerhetskoden i popup-dialogrutan. Markera kryssrutan bredvid din e-postadress för att välja den, eller ange en ny e-postadress i fältet E-post.

4 Klicka på knappen "Återställ lösenord". Vänta Facebook för att skicka dig det nya lösenordet. Detta brukar ta några minuter. Gå till ditt e-postkonto för att få det nya lösenordet.

5 Navigera till Facebook. Logga in med din e-postadress och det nya lösenordet.

6 Klicka på "Account" i menyn högst upp på din hemsida eller profilsida, och välj "Kontoinställningar" från rullgardinsmenyn.

7 Leta reda på "Inaktiverad Account" rubrik i listan över inställningsmöjligheter.

8 Klicka på "Inaktivera" länken i "Inaktivera konto". Klicka på "Bekräfta" när du ombeds.

Tips

  • Facebook sparar dina kontouppgifter om du vill åter öppna konto vid ett senare tillfälle. Dock är din profil och all personlig information tas bort, så att vänner kommer inte längre att kunna hitta dig på webbplatsen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com