Problem med Acrobat 9 Pro med Word 2003

February 1

Adobe Acrobat är ett program som tillåter användare att visa och även skapa PDF-filer. PDF står för Portable Document Format. Denna programvara är gjord för att arbeta med andra program så att användarna kan konvertera sitt arbete till ett allmänt accepterat format. Men från och med nu finns det inget sätt att konvertera filer som skapats med Word 2003 till PDF om du inte använder en tredje part program.

Problem med att öppna PDF-filer med Outlook och Windows 2003

Om du använder e-post programmet Outlook 2003 med Adobe Acrobat 9 kan du stöter på ett problem med att bädda filer i din e-post. Detta är endast fallet om filerna i fråga är från Word 2003. Problemet uppstår när du väljer en pdf-fil i ett e-postmeddelande innan du öppnar den. Vid försök att skriva ut filen bör du se ett fönster och säga "Det gick inte att öppna det här dokumentet." För att komma runt det här problemet, bör användare först öppna filen från e-post. Sedan gå in i själva Adobe Acrobat-programmet och välj "File"; sedan "Skriv ut".

Lägga alternativ text av grafik

Alternativ text är helt enkelt grafik eller grafik förklaras via skrift. De visuella medhjälpare eller grafik sätta ord intill själva bilden så att personer med nedsatt syn åtminstone kan ta del av dem. Alternativ text hjälper också sökmotorer hitta vissa webbplatser. Om du konverterar en pdf, se till att du inte sätta alternativ text för nära bilden förklarar eftersom detta kommer att leda till konverteringsproblem. Kontrollera att det finns en vit utrymme mellan skrivandet och grafiken. För att framgångsrikt lägga till alternativ text, klicka på "webben" fliken och hitta "Alternativ text" alternativet.

Indirekt Konvertera Word 2003-filer till PDF

Eftersom det inte finns någon direkt sätt att konvertera filer som skapats med Word 2003 till en PDF, du oftast behöver ladda ner ett program för att göra konverteringen åt dig. Några av de mer populära program inkluderar Primo PDF-konverterare och Do PDF-konverterare. För dem som har bråttom, kan PDF på nätet göra konverteringen åt dig utan att ladda ner ett program. Innan du konverterar ditt arbete till en PDF, bör du försöka göra alla nödvändiga ändringar. Det är mycket svårare att ändra filen när den har blivit en PDF-fil. Öppna filen som ska konverteras och gå under utskriftsalternativ. Välj "alla till PDF" i skrivarens listan. Nu väljer en plats att spara programmet och klicka på konvertera.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com