Hur man kan bli av historia i Windows Explorer

April 2

Hur man kan bli av historia i Windows Explorer


Visningshistorik kan inte vara ett problem från hemdator, men från en offentlig plats spår av webbplatser besöks kan vara pinsamt, hjälpa identitetsstöld, eller leda till åtal eller förlorar sitt arbete. Att bli av med Internet Explorer plats historia är en praktisk färdighet alla webbläsar användare bör lära sig. Det finns tre platser där Internet historia lagras på datorn, var och en kräver en annan åtgärd för att rensa, och alla tre steg är nödvändiga för att bli av med historia.

Instruktioner

Trestegsprocess

1 Från och med webbläsaren Internet Explorer själv, från Verktyg-menyn öppna "Internet-alternativ" och titta på fliken Allmänt. Halvvägs ner fönstret är kryssrutan "Ta bort historik på Exit." Kontrollera att rutan. Klicka sedan på "Delete" för att se till att cookies, temporära filer, och historia alla kontrolleras. Klicka sedan på "Ta bort". Håll Internet-alternativ fönstret öppet.

2 Fortfarande i fönstret Internet-alternativ, klicka på fliken "Avancerat" och bläddra ungefär två tredjedelar av vägen ner de val till avsnittet "Säkerhet". Kontrollera "Tomma (eller" Delete ") Tillfälliga filer på Avsluta." Stäng Internet-alternativ, och på menyn Verktyg välj "Ta bort webbhistorik." Samma fönster ses i steg 1 visas - se "History" är markerad och klicka på "OK" eller "Delete", beroende på webbläsarversion.

3 Stäng Internet Explorer och öppna Windows Explorer. Detta kan nås genom att öppna "Mina dokument" från skrivbordet. I Windows XP eller tidigare, klicka på "mappar." I Windows 7 och Vista, välj "Organisera", "Layout" och markera "navigeringsfönstret." I Windows XP eller tidigare, bläddra ner till "Den här datorn" öppna C: drive fönster. Rulla till "Windows" och dubbelklicka. Dubbelklicka sedan på "Temporary Internet Files" i filen fönstret väljer varje mapp och fil i fönstret och tryck på "Delete" -tangenten på tangentbordet. Svara "Ja" eller "OK" på frågan "Vill du verkligen ta bort ...?" I Windows 7 och Vista, bläddra till ditt användarnamn under "Bibliotek" och "Hemgrupp". Om du klickar på ">" knappen kommer att öppna din användarmapp. Rulla ner och dubbelklicka på "Temporary Internet Files". Välj alla filer och mappar och tryck på "Delete" på tangentbordet, svara "ja" till "Vill du ta bort ...?" fråga.

4 Att komma ihåg att "spår" kan utvinnas från en hårddisk, kan det vara meningsfullt att optimera hårddiskar efter strykningar, inklusive tomt utrymme, och välja "torka fritt utrymme" alternativet. Detta är tidskrävande och endast är nödvändigt om det finns anledning att helt utplåna webbhistorik.

Tips

  • Ta dig tid att gå igenom stegen långsamt.
  • Säkerställa att endast filerna i "Temporary Internet Files" kommer att tas bort, inte översta mappen.
  • Även om vissa åtgärder verkar repetitiva, inte alla filer raderas första gången kommandot ges.
  • Kakor med konto eller inloggningsinformation kommer att försvinna i den process som kräver normalt lagrade uppgifter som ska införas på nytt.
  • Radera "Temporary Internet Files" i sig kommer att vara ett potentiellt problem operativsystem korruption. Antalet filer som raderas kan överväldiga Pappers systemet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com