Så här aktiverar Aktivitetsfältet Fönster popup-fönster i Windows 7

October 21

Många människor köra flera program samtidigt medan du använder sina datorer, och som aktivitetsfältet i Windows blir mer belamrad med knappar, kan det vara svårt att hitta en som du vill. Windows 7 innehåller en funktion som kallas Aero Peek som kan hjälpa till med detta. Med Aero Peek aktiverat, kan du håller muspekaren över en knapp på aktivitetsfältet för att se en pop-up fönster som visar en liten bild av denna ansökan. Försök Aero Peek om du kör många program samtidigt och har en rörig Windows 7 aktivitetsfält.

Instruktioner

1 Placera muspekaren över ett öppet område i aktivitetsfältet längst ner på skärmen.

2 Högerklicka för att öppna snabbmenyn för aktivitetsfältet, och klicka sedan på "Egenskaper".

3 Placera en check i rutan "Använd Aero Peek för att förhandsgranska skrivbordet" och klicka sedan på "OK". Windows 7 ska nu visa ett förhandsgranskningsfönster varje gång du håller muspekaren över en knapp i Aktivitetsfältet. Om den inte gör det, kan denna funktion inaktiveras i Windows-registret. Fortsätt till nästa steg.

4 Öppna Start-menyn. Skriv "regedit" i sökfältet längst ned på menyn och tryck på "Enter" för att öppna Registereditorn.

5 Öppna "HKEY_CURRENT_USER", "Software", "Microsoft", "Windows", "Currentversion", "politik" och "Explorer" mappar till vänster i fönstret. Klicka på "Explorer" mapp för att välja det.

6 Dubbelklicka på "TaskbarNoThumbnail" på höger sida i fönstret.

7 Ändra antalet under "Value Data" från "1" till "0" och klicka på "OK".

8 Stäng Registereditorn och starta om datorn. Efter omstarten visar Windows 7 ett förhandsgranskningsfönster när du för muspekaren över en knapp i Aktivitetsfältet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com