Hur man öppnar en Compaq Presario Tower

October 26

Hur man öppnar en Compaq Presario Tower


När ett nytt dataspel kommer ut eller om du måste installera en högre prisklasserna operativsystem, kanske du upptäcker att din Compaq Presario inte uppfyller systemkraven. Att uppgradera dina komponenter, måste du veta hur man korrekt öppna fallet. De olika modellerna i Compaq Presario serien alla öppna på samma sätt.

Instruktioner

1 Stäng av datorn.

2 Koppla den svarta strömkabeln från strömförsörjningen på baksidan av målet. Ta bort kablarna som är anslutna till baksidan av fodralet som kör till tangentbord, mus och bildskärm. Koppla några extra USB eller Ethernet-kablar som är anslutna till datorportar.

3 Dra hela fallet från sin nuvarande position och sätta ner det på en stabil arbetsyta, såsom ett bord eller skrivbord. Ställ fall försiktigt på sin högra sida, så den vänstra panelen är vänd direkt uppåt mot dig.

4 Kontrollera baksidan av fallet och se om den har en enda ving, två skruvarna eller en utdragbar spärr. Antingen vrida skruven åt vänster tills det skjuts ut i målet, ta bort de två skruvarna med en skruvmejsel, eller dra upp och ut på spärren för att frigöra panelen från fallet.

5 Tryck ned något på panelen och skjut den bort från målet. Ta bort panelen helt och ställ den åt sidan. De inre komponenterna i datorn kommer nu att vara synlig.

Tips

  • Dator delar är känsliga för skador från elektrochock, så se till att jorda dig innan du öppnar fallet genom att röra något fast metallföremål ordentligt ansluten till golvet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com