Hur man tar bort Crestline Windows

April 18

Med introduktionen av Windows 7 kom en ny typ av systemfältet i det nedre högra hörnet av aktivitetsfältet. Detta system bricka har en mindre design som orsakar en programmets ikon i systemfältet för att bli osynlig som standard, om inte användaren väljer att göra det synligt. Ett program fönster har blivit "Crestline" när det minimeras och kan inte längre ses i aktivitetsfältet eller systemfältet.

Instruktioner

1 Klicka på "upp" pilen på Windows 7 aktivitetsfältet. Aktivitetsfältet är en stor rektangulär objekt på skärmen som vanligtvis sträcker sig över botten. Den innehåller alla dina aktiva program och Windows-logotypen. Pilen du söker kommer att peka uppåt och placeras på den högra sidan av aktivitetsfältet bredvid klockan och ljud ikoner.

2 Klicka på "skräddarsy" när konfigurationsruta visas när du klickar på uppåt pil.

3 Bläddra igenom listan över Crestline fönster tills du hittar det program du letar efter. Klicka på dialogrutan rullgardins bredvid namnet på det program du vill ändra bildskärmsinställningarna för.

4 Välj hur du vill att detta fönster att uppträda. Dina val kommer att vara: "Visa ikon och meddelanden", "Visa endast meddelanden" och "Dölj ikoner och meddelanden". Genom att välja "Visa ikon och meddelanden" din ansökan kommer inte längre att crestlined av Windows.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com