Vad är Quickbooks Loan Manager?

May 12

Quickbooks Loan Manager är en av funktionerna i SPCS, ett program som produceras av Intuit för småföretag redovisningsbehov. Lånet Manager är utformad för att hjälpa små företag hantera sina utestående lån, som fungerar som en central plats för att hålla reda på var och en av sina lån och hantera betalningar.

Fungera

Låne Manager hjälper dig att beräkna rätt mängd av kapital och ränta på grund av för var och en av dina betalningar. Den spårar utvecklingen av ditt lån återbetalning, inklusive hur mycket kapital kvar på ett lån, och fortsätter att uppdatera lånets amorteringsplan, vilket är tidsplanen för betalningar för ett lån, som amortering och ränta som krävs för att betala av lånet förändringen.

noter~~POS=TRUNC funktioner

En av funktionerna för att använda låne Manager är att du kan ordna att ta emot uppdateringar som bokför till din Quickbooks Påminnelser lista när ett lån betalning sker i 10 dagar. Detta bidrar till att säkerställa att du inte missar en betalning datum eftersom du glömde det. Lånet Manager kan du också göra korrekta betalningar för ett lån direkt från SPCS, skriver kontrollerna för de korrekta beloppen och till rätt långivare på din begäran. Efter betalning, lånechef justerar automatiskt amorteringsplan efter varje betalning.

Förberedelser

För att kunna använda lånechef, måste du ta några steg för att komma in i programmet, enligt SPCS support. För ett nytt lån, måste du ställa in ett skuldkonto för lånet först, lägga till all information som du vill att lån Manager för att spåra, såsom information om långivare och saldot på lånet. Då måste du ställa in ett utgiftskonto för räntan på lånet och eventuellt ett spärrat konto, om du gör spärrade betalningar. Slutligen bör transaktioner vara uppdaterad.

Inrätta

Lånet manager funktionen ligger i bank delen av Quickbooks programmet. När förarbetet är gjort för lånechef, är installation mycket enkel. Det handlar helt enkelt in kontoinformation, betalningsinformation och ränta information för lånet. Kontoinformation innefattar sådana detaljer som kreditgivning dagen, det ursprungliga lånebeloppet och lånets löptid.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com