Hur kan jag ansluta min Presario 2100 till My TV?

December 14

Hur kan jag ansluta min Presario 2100 till My TV?


Bärbara datorer är mycket bekvämt på grund av sin bärbara natur. Men om du befinner dig i en situation där du måste använda din bärbara dator för att samtidigt projicera en bild för flera personer, den lilla skärmen kan snabbt bli en nackdel. Av denna anledning har Compaq Presario 2100 laptop två portar som gör det möjligt att datorn är ansluten till en extern skärm. Genom att använda någon av dessa portar och lämplig videokabel kan du ansluta din Presario 2100 till en tv eller bildskärm, låta andra se din datorskärm på jobbet och potentiellt minska irriterade ögon hemma.

Instruktioner

1 Placera Presario 2100 med ryggen vänd mot dig. Om du ansluter datorn till TV eller bildskärm med en S-videokabel, anslut kabeln till den runda porten på vänster sida av datorn. Om du använder en VGA-kabel, anslut kabeln till den trapetsformade porten på höger sida.

2 Anslut den andra änden av S-Video eller VGA-kabeln till motsvarande port på baksidan av tv-apparaten.

3 Vänd tv och dator. Datorn ska detektera närvaron av en extern skärm och börja visa video på TV eller bildskärm automatiskt.

4 Tryck på "Fn" och "F5" på tangentbordet samtidigt för att växla till TV eller bildskärm om Presario 2100 inte visa video på den externa skärmen automatiskt. Tryck på de två knapparna igen för att växla tillbaka till den bärbara datorns skärm, och tryck de två knapparna en tredje gång för att visa video på den bärbara datorns skärm och den externa skärmen samtidigt.

Tips

  • Du kan behöva justera inställningarna på TV: n för att använda den som en datorskärm.
  • Se till att du vet vilka typer av videoingångsportar finns på din TV innan du köper en kabel för att ansluta den till din Compaq Presario 2100. En VGA-port ger högre bildkvalitet än en S-Video-port. Men många tv inte har VGA-portar. Senast tillverkade tv S-Video-portar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com