Hur man bli av med "Tryck på Esc för att avsluta helskärmsläget" Meddelande

November 14

Hur man bli av med "Tryck på Esc för att avsluta helskärmsläget" Meddelande


När du spelar videoinnehåll i din webbläsare, "Till Tryck på Esc Avsluta fullskärmsläge" visas i några sekunder om du aktiverar fullskärmsläge. Även om det finns inget sätt att förhindra att detta meddelande från att visas, kan man undvika genom att pausa videoklippet tills meddelandena försvinner. Normalt tar det bara några sekunder för meddelandet att försvinna, men ibland kan meddelandet kvar på skärmen på obestämd tid - vilket är ganska irriterande när man försöker att titta på videon. Det enda sättet att bli av med meddelandet om det händer konsekvent är att justera Flash Player inställningar.

Instruktioner

1 Öppna Flash Player Global Storage Settings Panel (länk i Resources) och sedan dra reglaget till "100 KB" (den tredje markeringen på skalan) om den inte är inställd på detta värde redan.

2 Markera kryssrutan bredvid "Tillåt tredjeparts Flash-innehåll för att lagra data på din dator" om det inte är aktiv redan.

3 Klicka på fliken "Lagringsinställningar för webbplatser" och välj "Ta bort alla platser" för att rensa Flash Player cache.

4 Välj "Bekräfta" och sedan spela upp en video i fullskärmsläge att testa resultatet.

Tips

  • Gör alla steg, men ställa reglaget till "en MB" (den fjärde markeringen på skalan) om meddelandet fortfarande inte försvinner när du spelar video i fullskärmsläge.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com