Hur att öka volymen i Windows Media Player

February 26

Hur att öka volymen i Windows Media Player


Windows Media Player är en digital media program från Microsoft som kan spela musik, filmer och mycket mer. För en eller annan anledning kan du vill öka volymen när du använder den. Kanske älskar du att gitarrsolo och skulle vilja höra det starkare. Eller kanske du tittar på en film, men har svårt att höra dialogen. Lyckligtvis finns det flera sätt att öka volymen i Windows Media Player.

Instruktioner

1 Öppna Windows Media Player.

2 Klicka på den blå cirkel som är på den korta blå och svart linje längst ner i Windows Media Player. Genom att klicka på blå cirkel och hålla ner vänster klicka knappen på musen, samtidigt som du drar den åt höger kommer att öka volymen. Du kan också klicka på den blå cirkeln och tryck sedan på högerriktade pilen längst ned till höger på tangentbordet. Varje gång du trycker på denna, kommer volymen att öka tills den har nått sin gräns.

3 Klicka på "Play" rullgardinsmenyn längst upp i Windows Media Player och välj "Volume" och sedan "Up". Varje gång du gör det, kommer volymen att öka tills den har nått sin gräns.

4 Tryck på "F9" knappen på ovansidan av tangentbordet. Varje gång du trycker på knappen kommer volymen att öka tills den har nått sin gräns.

Tips

  • För att undvika skador på högtalarna eller öronen startar volymen på en låg nivå och gradvis öka volymen tills du hittar den nivå som fungerar bäst för dig.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com