Ta bort Real Player Adware

February 15

Ta bort Real Player Adware


Real Player är ett gratis verktyg som spelar ljud- och videofiler. Tyvärr är det nästan alltid levereras med adware som installeras på din dator utan att be om ditt tillstånd. Det finns flera olika typer av adware medföljer Real Player beroende på vilken version du laddat ner och var du hämtat det från. Det enklaste sättet att ta bort någon Real Player medföljande adware är att ladda ner och köra åtminstone två olika anti-adware-program.

Instruktioner

1 Öppna din surfning program och klicka på adressnavigeringsverktygsraden längst upp i fönstret. Gå till webbplatsen för ett företag som erbjuder en anti-adware verktyg som Lavasoft AdAware eller Spybot Search and Destroy (se Resurser).

2 Hitta den del av webbplatsen nedladdningar och klicka på länken för att ladda ner programmet installationsfilen. Klicka på knappen "Save File" om din webbläsare pop ups en sekundär fönster frågar om du är säker på att du vill hämta filen.

3 Klicka på Start-ikonen och klicka sedan på "Den här datorn". Navigera genom mapparna i din dator till den plats där du sparade installationsfilen. Dubbelklicka på filen och följ instruktionerna på skärmen för att installera anti-adware hjälpprogram.

4 Stänga Real Player om du för närvarande har den öppen. Tryck på "Ctrl", "Alt" och "Ta bort" knapparna samtidigt alla samtidigt för att få upp fönstret Aktivitetshanteraren. Klicka på "Processer" -fliken och klicka sedan på "Real.exe" bidrag om det är noterat. Klicka på "Avsluta process."

5 Stäng fönstret Aktivitetshanteraren och sedan öppna anti-adware verktyg genom att dubbelklicka på dess ikon på skrivbordet. Klicka på "Update" -knappen och klicka sedan på den plats där du vill hämta uppdateringen från. Klicka på "Start" för att påbörja uppdateringen.

6 Skanna din hårddisk för adware installeras av Real Player genom att klicka på knappen "Sök efter problem". Klicka på knappen för att söka igenom hela hårddisken. Vänta tills processen är klar och klicka sedan på "Fix utvalda problem."

7 Återgå till din webbläsare och ladda ner en andra adware borttagning verktyg. Installera programmet, köra uppdaterings, och sedan söka efter problem.

8 Öppna Start-menyn om du har redan helt bort Real Player och inte längre behöver använda den. Klicka på "Kontrollpanelen" och klicka sedan på "Program och funktioner." Leta reda på posten som heter "Rhapsody Player Engine" och klicka på den. Klicka på knappen "avinstallera program" för att avsluta ta bort all programvara som Real Player installerad utan din vetskap.

Tips

  • Den "Rhapsody Player Engine" är en separat program installeras med Real Player som inte tas bort när du avinstallerar Real Player. Ta inte bort Rhapsody om du fortfarande använder Real Player men eftersom det krävs för att programmet ska fungera properly.Not alla adware borttagning verktyg söka efter samma adware-program så det rekommenderas att du använder mer än en om du vet att du har adware på din dator.
  • Överföra någon av dina viktiga filer till en extern källa såsom en flash-enhet innan du kör en anti-adware användbarhet i fall det av misstag raderar ett program som du fortfarande vill använda.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com