Hur vet jag brandväggen på datorn?

May 26

Hur vet jag brandväggen på datorn?


En brandvägg är nödvändig för varje system är ansluten till Internet. Denna programvara fungerar som en första försvarslinje mot virus och spionprogram, liksom obehöriga intrång. Windows 7 kommer med Windows-brandväggen installerad och aktiverad, men någon systemadministratör kan installera en ny brandvägg att använda istället. Om du är osäker på vilken brandvägg systemet använder, eller även om en brandvägg är installerad, finns denna information i Windows 7 Action Center.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" från Windows-skrivbordet och klicka på "Kontrollpanelen".

2 Klicka på "System och säkerhet" och klicka på "Action Center."

3 Klicka på nedåtpilen bredvid "Säkerhet" för att utöka listan säkerhet och visa systemsäkerhet tillståndsinformation.

4 Leta rätt på raden med titeln "Network brandvägg". Varje aktiv brandvägg installerad på datorn kommer att visas som rapporterar att det för närvarande på. Om ingen brandvägg är aktiverad, aktivera Windows-brandväggen.

5 Klicka på "Tillbaka" för att återgå till "System och säkerhet" och klicka på "Windows-brandväggen." Klicka på "Aktivera Windows-brandväggen på eller av" från listan över länkar. Klicka på "Starta Windows-brandväggen" under vart och ett av de tre rubriker: domän, hemma eller på jobbet och offentliga nätverksplatser. Klicka på "OK."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com