Hur man skapar en privat e-postkonto

March 17

Hur man skapar en privat e-postkonto


Skapa ett privat e-postkonto är snabbt och enkelt. Den första delen är att bestämma vilken e-postleverantör du vill använda. Det finns många e-postleverantörer, såsom Yahoo, Hotmail och Gmail. Alla dessa är jämförbara i vad de har att erbjuda. De kommer att ha vissa begränsningar med filöverföring och lagring, men den genomsnittlige användaren kommer att hitta dem mer än tillräcklig.

Instruktioner

Skapa ditt konto

1 Ange webbplatsen för den tjänst som du har valt. På leverantörens hemsida, kommer det att finnas en plats för att registrera dig. Det är oftast ungefär samma ställe där återkommande användare kan logga in. Klicka på denna.

2 Några grundläggande information, såsom namn, kommer att krävas. Skriv in informationen som begärts.

3 Vid något tillfälle, måste du välja namnet på ditt e-postkonto. Detta är vad som kommer att visas före @ -tecknet när du ger din e-postadress. Det måste vara unikt, eftersom det finns så många e-postkonton där ute, men inte gör det så unikt att du inte kommer ihåg det.

4 Du måste välja ett lösenord för ditt konto. Välj ett lösenord som ingen någonsin skulle gissa. Ett bra sätt att öka säkerheten för ditt lösenord är att kombinera bokstäver och siffror. Du måste ange lösenordet två gånger som en del av registreringen.

5 De flesta leverantörer har en säkerhetsanordning för att förhindra hackare från att registrera hundratals e-postadresser om och om igen. Den vanligaste anordningen är en textruta med några lite dolda bokstäver. Du kommer att bli ombedd att erkänna brev och skriva in dem i. Om bokstäverna är alltför skyms för dig att göra dem, kommer det att finnas en knapp för att beställa en ny uppsättning bokstäver.

6 Nästa gång du öppnar din leverantör hemsida, kommer du att se två rutor för att logga in. Den ena är för din e-postadress och den andra är för ditt lösenord. Du har nu en egen, privat e-postadress.

Tips

  • Håll ditt lösenord hemligt.
  • Kom ihåg, det är inget fel med att ha mer än ett e-postkonto. Du kan även hålla en vid olika leverantörer och använda dem för olika ändamål, som ett för företag och ett för familjen.
  • Kom ihåg att den adress du väljer kommer att vara vad du har att ge ut så att andra kan kontakta dig. Plocka inte något riktigt svårt att komma ihåg eller potentiellt pinsamt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com