Hur man ange ett lösenord på Excel 2007

March 17

Lösenord är användbara för att bevisa identitet och autentisera dig när det handlar om datafiler. Att kryptera och skydda dina Microsoft Excel 2007 kalkylbladsdata, kan du ställa in ett lösenord och spara det. Du kan ställa in lösenord med upp till 255 tecken långa. Nästa gång du öppnar kalkylbladet, kommer Excel att be dig att ange ditt lösenord. Se till att du kommer ihåg ditt lösenord eftersom Excel inte har ett lösenord återställningsalternativ. Om du glömmer ditt lösenord kommer du inte att kunna komma åt data i kalkylbladet.

Instruktioner

1 Öppna Excel som du vill lägga till ett lösenord. Klicka på Microsoft Office-knappen, välj "Spara" och välj en plats att spara kalkylbladet.

2 Klicka på Microsoft Office-knappen, välj "förbereda" och välj "Kryptera dokument" från listan. En "Kryptera dokument" dialogruta.

3 Ange ett lösenord i textrutan och klicka på "OK". Bekräfta lösenordet på nästa meny genom att skriva det igen i textrutan och klicka på "OK". Om du har angett korrekt lösenord, kommer dialogrutan försvinna. Spara kalkylarket igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com