Hur man byter termiska glas i ett fönster

November 9

Hur man byter termiska glas i ett fönster


Termisk glas fungerar bra för dem som vill spara energi i ett hem. Glaset har en beläggning behandling som isolerar fönster för att förhindra värme från att sippra ut, samtidigt som solens strålning på avstånd. Installera termisk glas liknar installerar glasruta. Byte av värme glaset är ett projekt som alla kan hantera om vill undvika kostnaden för professionell installation.

Instruktioner

1 Applicera tejp på utsidan av fönsterglaset i en korsmönstret. Börja i det övre hörnet och tillämpa en remsa av tejp diagonalt till det motsatta nedre hörnet. Upprepa processen i den motsatta övre hörnet. Detta kommer att skydda dig om glaset går sönder.

2 Sätt på kraftiga arbetshandskar för att skydda händerna.

3 Bänd gamla fönster kitt från ramen med en spatel eller borttagningsverktyg. Värma kitt med en värmepistol om nödvändigt.

4 Dra den gamla glasruta ur ramen. När spacklet lossnar, kommer glaset att glida ut ur ramen. Placera händerna platt på glaset och skjut den åt sidan. Ta tag i fria änden med handskar på fingrarna och försiktigt flytta glaset för att frigöra det.

5 Använd en spackel för att bända ut metall glasmästare s punkter ligger runt ramen. Glasmästare s poäng är metall trianglar som håller glas i en ram.

6 Sand ner trä ramar på falsen. En fals är lunden skuren i trä för att hålla glaset. Använd en trasa för att damma av ramen och borsta linolja på fals med en liten pensel. Oljan kommer att säkerställa enkel placering av den nya värme rutan.

7 Värm glasrutor förening följa instruktionerna som medföljer produkten. Glasning förening är en kitt ämne som hjälper till att säkra glasrutan. Kavla ut ett tunt rep av föreningen i dina händer. Tryck på kitt föreningen runt inne i fönsterkarmen. Använd en spackel för att trycka föreningen i utrymmet.

8 Tryck på nytt termiskt glasrutan på plats. Termisk glas har en beläggning på en sida för att förhindra värme från solen. Var uppmärksam på utseendet på glaset. Den belagda sidan går på utsidan. Rutan sitter inne i öppnandet av fönsterkarm och pressar in glaset föreningen.

9 Tryck på nytt termiskt glasrutan på plats. Var uppmärksam på utseendet på glaset. Den belagda sidan går på utsidan. Sitt rutan i öppnandet av fönsterkarmen och tryck försiktigt in glasföreningen.

10 Tillämpa nya glasmästare s punkter runt glaset. Skjut de punkter så att de är parallella med rutan. Punkter bör sitta mot glaset för att säkra den, men inte punktera ytan. Antalet punkter som används för att ge plats glaset kommer att bero på storleken på fönstret. Följer mönstret av den tidigare installationsprogrammet och tillämpa de punkter på ett liknande sätt.

11 Rulla en andra tillämpning av glas förening och tillämpa den på utsidan av glasrutan. Låt spacklet torka ordentligt, följa anvisningarna på etiketten.

Tips

  • Tryck inte glasmästare s punkter i glaset. Detta kommer att spricka på ytan.
  • Använd säkerhetsprocedurer när du arbetar med en värmepistol runt träytor. Träet kan bränna och fatta eld. Ha en brandsläckare till hands.
  • Alltid bära skyddshandskar när du arbetar med glas.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com