Hur man ställer in en SIP Proxy

May 27

Session Initiation Protocol (SIP) är ett signaleringsprotokoll som används för att hantera kommunikationssessioner som video och samtal över Internet, online-spel och snabbmeddelanden. Det kan skapa, ändra eller upphäva två parter eller flerparts sessioner over Internet Protocol. En proxyserver fungerar som en mellanhand för att svara på förfrågningar från kunder som söker resurser från andra servrar. Den kan användas för att blockera oönskade webbplatser och filtrera efter IP-adress eller protokoll. Inrätta en SIP-proxy för att säkerställa multimedia sessioner är säkra kräver några steg för att ställa upp.

Instruktioner

1 Öppna "Integrated Solutions" konsol. Klicka på "Servers"> "Proxyservrar"> "Ny". Välj den nod som du kommer att ställa upp som SIP-proxy. Se till att det inte är något som är en del av utbyggnaden manager klustret.

2 Ange ett namn på SIP-proxyserver och klicka på "Nästa". Välj "SIP" som protokoll som stöds och välj "skapa unika portar" och klicka sedan på "Nästa".

3 Välj "Standard Server Mall" och klicka sedan på "OK". Klicka på "Finish." Klicka på "Spara" och klicka sedan på "OK".

4 Välj SIP-servern proxy du just har skapat från serverlistan. Klicka på "SIP-proxy Server Settings"> "SIP proxyinställningar." Välj "Lotus Sametime Gateway" kluster från rullgardinsmenyn.

5 Klicka på "OK"> "Spara"> "OK".

6 Välj SIP proxyserver och klicka på "Starta".

7 Välj "SIP-proxy Server Settings"> "SIP Proxy Server Transporter" under "Proxy Settings" listan. Dokumentera portnumret är avsedd för "SIPS_PROXY_CHAIN." Detta portnummer inklusive DNS-namn nod där SIP proxyservern körs kommer att behövas för att konfigurera externa servrar för att ansluta till Lotus Sametime gateway. Du har nu satt upp en SIP-proxy.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com