Hur man ansluter en HP-skrivare till nätet

June 12

Mobilisera ditt hemmakontor genom att ansluta trådlösa HP-skrivare till Internet så att du enkelt kan skicka och skriva ut dokument som behövs. Internet-utskrift ger dig massor av alternativ. Genom att skapa ett hemnätverk, du gör det mycket lättare att dela dokument och utföra uppgifter.

Instruktioner

Hur man ansluter en HP-skrivare till Internet

1 Ansluta skrivaren till din stationära eller bärbara dator via skrivarens anslutningsport. Detta kommer att märkas på datorn. Anslut skrivarens nätsladd till ett eluttag eller överspänningsskydd.

2 Slå på skrivaren och datorn. Låt inbyggd installation programvara som fungerar. Om du uppmanas att sätta in en skiva för skrivaren programvara, gör det.

3 Installera skrivarprogrammet på din dator för att upprätta en förbindelse mellan de två genom att följa anvisningarna på skärmen.

4 Anslut och uppstart trådlösa routern om det inte redan är igång. En trådlös router är nödvändig för att upprätta en trådlös Internet-anslutning. Se till att denna enhet fungerar korrekt innan du fortsätter.

5 Gå till skrivarens programvara via datorn. Om ingen skrivare programvara medföljde den trådlösa HP-skrivare, använder programmet HP Internet Printer Connection för att upprätta en trådlös anslutning. Hitta programvara online på Hewlett-Packard webbplats.

6 Hitta och klicka på alternativet för att upprätta en trådlös anslutning. Följ skärm på för att slutföra processen. Det kan vara nödvändigt att ansluta din trådlösa HP-skrivare till Internet via USB för att fastställa den ursprungliga länken. När du tillfrågas, koppla bort hård linje för att slutföra den trådlösa installationen.

Tips

  • Besök den officiella HP site om du har några problem med att upprätta den trådlösa anslutningen.
  • Skriv testsidor för att vara säker på att skrivaren fungerar på rätt sätt.
  • Om den trådlösa routern inte fungerar, kommer det att vara omöjligt att upprätta anslutningen. Se till att du kan ansluta till Internet via routern innan du börjar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com