Hur man använder Mixcraft 5,1

June 9

Acoustica s Mixcraft 5,1 förser användare med ett obegränsat antal spår för att blanda inspelning och instrumentslingor - du kan lägga till så många spår som projektet kräver. Om du är ny på ljudredigering, kan Mixcraft till synes obegränsat antal funktioner verka överväldigande. Men efter att du tagit till dig tid att lära sig att använda programmets huvuddrag, kommer det inte ta lång tid för dig att börja skapa vissa robusta mixar.

Instruktioner

1 Starta Mixcraft 5,1. Klicka på "File", "Nytt projekt."

2 Välj en projektmall från menyn "Nytt projekt". Eller klicka på "Stäng" för att arbeta på en tom mall. Alla mall du väljer, inklusive tomma sådana, kommer att ladda instrumentspår och ljudspår för inspelning. Du kan lägga till fler spår när som helst.

3 Klicka på "Arm" på ljudspåret som du vill spela in på. Klicka på "Record" för att börja inspelningen till banan. Klicka på "Stop" när du är klar.

4 Klicka på "Arm" knappen på varje instrument spår du vill sekvens. Dubbelklicka i spår rad i spårredigeringsfönstret. Pianorullen visas längst ner i programmet. Klicka var som helst i pianorullen att programmera anteckningar för ditt instrument spår.

5 Klicka på "Effect" på ett spår som du vill förbättra med en ljudeffekt. Klicka på "Välj en effekt" menyrutan när effektlistmeny visas. Välj önskad effekt.

6 Dra och släpp din inspelning och sekvenser i spårredigeringsfönstret för att kompilera ditt projekt.

7 Markera "mixen" rubrik i menyn "File". Välj och mata ut ljudformat för din färdig projekt.

Tips

  • Klicka på "Track" rubrik. Markera "Lägg till spår." Klicka på den typ av spår som du vill lägga till.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com