Hur man titta på en Veoh Video

November 11

Veoh.com är en peer-to-peer-nätverk för att ladda upp video att dela, liknande konkurrenten YouTube. Titta på en video på Veoh.com är en enkel process som gör att du kan titta på video i alla genrer och intressen från sport till underhållning till instruktions- och undervisnings. Här är de nödvändiga stegen för att titta på video från Veoh.com.

Instruktioner

1 Kontrollera att du har Adobe Flash 9.0.115 eller högre för att kunna visa Veoh videoklipp. Om du inte har Flash Player, ladda ner den (se Resurser). Om du använder Internet Explorer, fortsätt till Steg 2. Om du använder någon annan webbläsare, såsom Safari eller Firefox, se till att din säkerhetsnivå är medium och fortsätta till steg 3.

2 Se till att Internet Explorer är öppet och klicka på "Verktyg" alternativet uppifrån verktygsfältet. Klicka på "Internet-alternativ" från rullgardinsmenyn och se till att säkerhetsinställningarna är inställda på medium eller medelhög.

3 Gå till Veoh.com (se Resurser). Klicka på "Registrera dig" längst upp på sidan. Fyll i kriterierna för att upprätta ett konto och klicka på knappen "Sign Up". Det är inte nödvändigt att skapa ett konto för att visa videor på Veoh, men detta gör det möjligt att ställa in dina inställningar för innehåll som visas, såsom föräldrakontroll, och gör det lättare om du någonsin vill ladda upp videoklipp på din egen.

4 Klicka på "Video" alternativet uppifrån verktygsfältet när du är inloggad. Välj vilken genre av video du vill bläddra, eller klicka på "Video" för att sortera alla. Bläddra igenom filmerna och klicka på den video du vill titta på att göra det spela. Om det inte spelar, kontrollera Internet Security igen, eller se till att du korrekt installerat rätt Flash Player.

5 Gå till början sökfältet och söka efter ett sökord. Till exempel skriver "katter" i sökfältet ger resultat för alla videor med "katt" i titeln eller i taggarna av videon. Klicka på en video att titta på.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com