Hur fungerar pcAnywhere Work?

November 17

Vad är pcAnywhere?

Programmet pcAnywhere tillverkas av Symantec. Programmet gör det möjligt för användare att ansluta till en dator från en annan plats. Till exempel, om du är fysiskt på jobbet och du vill ansluta till datorn hemma, ger det här programmet dig möjlighet att göra det. Användaren skulle använda Internet för att fjärransluta eller användaren kan komma åt sin dator på distans om är på samma nätverk. Programmet använder krypterade teknik och ger säker åtkomst. Detta program kan installeras på många operativsystem, såsom Microsoft Windows och Linux.

Vad är fördelarna och nackdelarna med pcAnywhere?

När pcAnywhere har installerats ger bekvämlighet för användaren eftersom de kan få tillgång till en annan dator med att vara på samma plats som datorn. Användarna tycker att detta program fördelaktigt eftersom det ger dem möjlighet att hämta och dela filer mellan datorer som är på två olika platser med hjälp av en säker anslutning. Detta är också till hjälp för datatekniker som kan behöva felsöka en kunds dator utan att faktiskt gå till deras hem. Nackdelen med den genomsnittlige användaren som väljer detta program är att om tekniskt stöd behövs, kan det bli dyrt. Användarna måste betala en uppsättning hastighet för att skapa en helpdesk rapport med en extra avgift på $ 2,95 per minut. Teknisk support är också begränsat till vardagar och inte tillgänglig på helgerna. Ett annat klagomål av denna programvara är som är utformad mer för att passa behoven hos stora företag, som innehåller element som inte är användbara för den genomsnittlige användaren.

Hur fungerar pcAnywhere Work?

För att kunna använda programmet, måste användaren först ställa in ett användarnamn och lösenord. En Internet-anslutning måste också fastställas. PcAnywhere programvara måste installeras på två datorer. En fungerar datorn som kunden och andra funktioner som värd. Värddatorn är den som användaren försöker ansluta till och kunden är den dator som används för att ge anslutningen. Programvaran använder datorer "Internet Protocol (IP) adresser för att tillåta dem att kommunicera med varandra. Det är nödvändigt att använda dessa IP-adresser när datorerna ansluter till webbläsaren att pcAnywhere programmet kommer att använda. När datorerna är anslutna, de har möjlighet att dela filer fram och tillbaka. Du kan sitta vid en dator och arbeta på en annan som om du satt framför den. Detta kallas fjärråtkomst. Programmet innehåller också en brandvägg när det gör anslutningen för att säkerställa att anslutningen är säker. När sessionen är klar, kan du koppla från den andra datorn genom att helt enkelt avbryta anslutningen i pcAnywhere-programmet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com