Hur man gör en Ghost Cam

January 6

Hur man gör en Ghost Cam


Ghost jakt kan vara en rolig, men tidskrävande, aktivitet. Om du upptäcker att du inte har tid att sätta ut ett spökhus, eller om du helt enkelt vill ghost hunt från vilken plats du väljer, kan du ställa in ett "spöke cam" genom att lämna en dator med en webbkamera som körs på hemsökta plats. Låt datorn så att den är ansluten till Internet och streama webbkameran ingång med hjälp av en gratis online webcam streaming tjänst som Ustream, BlogTV eller Justin.tv.

Instruktioner

1 Skaffa en webbkamera som lämpar sig för spökjakt. Det finns en mängd olika alternativ beroende på var du kommer att placera den och din budget. Vissa webbkameror erbjuder möjlighet att fjärrstyra den riktning det pekar i, medan infraröda "mörkerseende" webbkameror finns också. Om du planerar att skjuta i en mörk plats, åtminstone använda en webbkamera som fungerar bra i mörker. Vissa webbkameror har en inbyggd mikrofon som ger ljud från hemsökta plats liksom.

2 Kontrollera webbkamerans objektiv för att säkerställa att det är rent av eventuella fläckar eller fläckar som kan tyckas vara spöklik aktivitet.

3 Ställ in webbkameran och anslut den ordentligt till datorn. Kontrollera att webbkameran är inställd säkert och kommer inte att vingla eller falla (om det inte störs av ett spöke!)

4 Ställ in datorn i hemsökta plats så att den är ansluten till Internet. Med hjälp av en Ethernet-kabel för att ansluta till Internet är att föredra för optimal streaming hastighet, men är också ett bra alternativ att ansluta trådlöst om Ethernet är inte tillgänglig.

5 Rikta webbkameran i en riktning där den har en bra utsikt över omgivningarna och kommer att fånga allt som händer framför den. Placera den så att den inte plocka upp något ljus från datorns skärm eller några lampor blinkar i datorns kropp. Om dessa ses på webbkameran de kan framstå som ghostly aktivitet.

6 Öppna din webbläsare och navigera till en gratis online webcam streaming plats, såsom Ustream, BlogTV eller Justin.tv.

7 Skapa ett konto på dina valda streaming webbplats.

8 Välj alternativet på streaming webbplats för att börja strömma din webbkamera bilder. Detta kommer att starta din webbkamera och göra det synligt på nätet. Anteckna adressen till din kanal.

9 Lämna datorn igång och webbkameran streaming och gå till den plats från vilken du vill övervaka strömmen.

10 Använd en annan dator för att ansluta till fjärr webbkamera ström. Öppna webbläsaren på datorn och skriv in adressen till din kanal på strömmande webbplats. Tryck på "Enter" för att gå till din streaming kanal och titta på din spöke-cam ström.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com