Hur man kopiera och klistra in via datorns tangentbord

January 2

Hur man kopiera och klistra in via datorns tangentbord


kortkommandon gör det mycket mer effektivt att använda en dator. Till exempel, att veta hur man klippa och klistra objekt eller text med enbart tangentbordet är mycket effektivare än att använda menyn högst upp på skärmen. Om du kan trycka på knapparna, då kan du lära dig att göra det på bara några sekunder.

Instruktioner

1 Markera texten eller objektet i dokumentet med musen eller pekplattan. Markören ska markera texten från vänster till höger. Du kan göra samma sak med bilder.

2 Håll ner "Ctrl" ( "CMD" på en Mac) och tryck på "C". Detta kopierar vad du just markerade till klippbordet.

3 Placera markören i alla dokument, antingen den nuvarande eller ett nytt dokument, där du vill klistra in innehållet som du just kopierade. Håll ner "Ctrl" -knappen ( "CMD" på en Mac) igen och tryck "v". Detta kommer att klistra in innehållet i det nya dokumentet eller plats.

Tips

  • Du kan klippa istället för att kopiera med "Ctrl" + "x" ( "CMD" + "x" på en Macintosh). Detta tar bort material från det aktuella dokumentet i stället för att bara kopiera den. Det kommer att vara på Urklipp, redo att klistra in, precis som när du kopierar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com