Vad är Spybot immunisering?

March 4

Vad är Spybot immunisering?


Internet innehåller många hot som kan göra skada på din dator eller leder till identitetsstöld. Det är viktigt att skydda dig själv genom hjälp program som kan söka efter hot och erbjuda realtidsskydd på datorn. Även fokusera mer mot spionprogram, Spybot-Search & Destroy erbjuder en mängd olika skydd, inklusive en Immunization läge som håller en kontinuerlig form av skydd som körs när du surfar på webben.

Vad är spionprogram?

Spionprogram är en typ av skadlig programvara, ungefär som ett datavirus. Liksom många datorhot är spionprogram ofta ner under sken av en mer användbar program, jagar datoranvändare som inte till fullo förstår hur skadlig programvara sprids. Spionprogram övervakar dina webbplats tittarvanor, skapa en profil utan din vetskap som sedan kan säljas till reklambyråer. Spionprogram kan ibland innehålla keylogger program som fångar lösenord och annan personlig information, vilket kan leda till identitetsstöld. Ju mer skadliga program kan dirigera webbläsare till andra webbplatser och påverka hastigheten på en infekterad dator. Alla dessa beteenden är oönskade, som är där program som Spybot-Search & Destroy kommer in.

spybot Översikt

Spybot-Search & Destroy är ett gratis program för Windows-operativsystem som kontrollerar din dator för kända spionprogram hot. Programmet håller en databas som kontinuerligt uppdateras när nya hot upptäcks. Spybot skannar sedan datorn för spyware, adware, keyloggers och trojanska virus som kan ha smittats av datorn. Om ett hot hittas kan Spybot ta bort problematiska programvara, skapa en backup om avlägsnande av ett hot orsakar ett problem med datorn.

drift~~POS=TRUNC

Spybot-Search & Destroy har två driftlägen. Standardläget är avsedd för nya användare att enkelt använda, men innehåller de flesta av de viktigaste inslagen i programmet, till exempel söka och ta bort potentiella hot mot datorn. Ett mer avancerat läge kan du schemalägga regelbundna genomsökningar av datorn och att ändra utseendet på programmet genom olika skinn.

Immunisering

Immuniseringsläge på Spybot-Search & Destroy är ett passivt skydd för din dator som fungerar när du surfar på Internet, kontroll av hot via webbläsaren innan de eventuellt infektera din dator. Immunisering skyddar webbläsaren från att ändras av spionprogram, och håller användaren från oavsiktligt spionprogram. Med hjälp av sin databas för referens, Immunization läge även blockerar webbsidor som är kända för att innehålla skadlig kod.

ytterligare skydd

Även om Immunization läget håller en konstant form av körningsskydd, utvecklarna av programmet tyder fortfarande kör regelbundna genomsökningar av din maskin. Dessutom, i sin granskning av Spybot-Search & Destroy, CNET föreslår att man använder Spybot som en andra form av skydd mot spionprogram, använder den tillsammans med en annan anti-virusprogram.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com