Hur man söker efter en e-postadress

April 13

Söka efter en e-postadress kan vara en enkel process om du har rätt information om personens e-postadress som du letar efter. Följande steg kommer att ge dig flera alternativ för att hitta någon e-postadress, men det skulle vara till stor hjälp att gå igenom alla de åtgärder för att säkerställa att du vet alla de bästa resurserna för att hitta en e-postadress.

Instruktioner

Hur man söker efter en e-postadress

1 Försök att använda en omvänd e-webbplats (se Resurser). Skriv in den första och sista namnet på den person e du söker efter. Även om du kan inkludera deras stad och stat. Klicka på knappen "Sök" för att fortsätta. Klicka för att se resultaten. Du kommer att bli ombedd att registrera dig för ett gratis konto för att se kontaktuppgifter och kunna skicka e-post den person du letar efter.

2 Försök att använda Yahoo! Personsök om du tycker att personen kan ha ett Yahoo e-postadress (se Resurser). Du kan göra samma sak för andra webbplatser som Yahoo !, som Google eller MSN.

3 Försök att söka sociala nätverk, som MySpace och Facebook. Dessa är oftast det enklaste sättet att hitta någon. När du har hittat den person som kan du behöva lägga till dem som en vän. Din vän också får inte posta sin e-postadress på sin profil, men du kan helt enkelt budskap dem och be om e-post på den sociala nätverkssajten.

4 Använd Wink.com att söka alla sociala nätverk webbplatser där ute på en gång (se Resurser). Wink sökmotor är särskilt användbart för att söka i sociala nätverk som du inte kan ha ett konto i eller känner till.

5 Försök företags- och skol webbplatser. Om personen du letar efter gick på college då de troligtvis fortfarande har en aktiv e-post med universitetet. Gå till skolans hemsida och leta efter en studentkatalog. Dessutom, om du känner till tidigare eller nuvarande platser som personen kan ha arbetat på, kan du prova att söka företagets webbplatser samt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com