Hur man läser en Viewsat Bin fil

April 10

En Viewsat BIN fil är en typ av skiva bildfil som används med datorer som kör operativsystemet Windows. En skivavbild är lite som en ZIP eller RAR-arkiv, bortsett från att i stället för att som innehåller en samling av slumpmässiga filer en BIN arkiv är tänkt att arkivera alla filer som en gång var finns på en fysisk CD eller DVD-skiva. Om du vill öppna och visa innehållet i en Viewsat BIN fil på din dator, kan du använda några olika program för att uppnå detta.

Instruktioner

1 Använda MagicISO. MagicISO är ett program som kan arbeta med många olika typer av skivavbild arkivfiler (inklusive BIN-filer, trots sitt namn). När du har Trollkarl hämtat och installerat på datorn, helt enkelt dubbelklicka på Viewsat BIN filen för att öppna dess innehåll i ett MagicISO programfönster.

2 Använda PowerISO. Precis som med MagicISO kan PowerISO arbeta med många olika typer av skivavbild arkivfiler inklusive BIN-format. När PowerISO har installerats korrekt på datorn, att dubbelklicka på Viewsat BIN filen öppnas innehållet i ett PowerISO programfönster.

3 Nero Burning ROM. Nero Burning ROM är en fullt fungerande CD och DVD-bränning svit som gör det möjligt att bränna skivor från alla filer på din dator, inte bara BIN arkivfiler. När Nero Burning ROM är installerat, öppna programmet och klicka på "File" och sedan "Öppna". Välj Viewsat BIN filen från datorns hårddisk och klicka på "Öppna" för att öppna det i Nero Burning ROM och visa dess innehåll.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com