Time Warner Cable Håller Koppla

April 15

Time Warner Cable Håller Koppla


Modem, kablar, kontakter och dataströmmar arbetar med Time Warner Cable Roadrunner service för att göra webbinnehåll visas på datorskärmen. Om någon av dessa komponenter misslyckas, kan du uppleva anslutningsproblem. Många problem uppstår ofta på grund av enkla maskinvaruproblem som du kan fixa själv snabbt. Det kan dock finnas tillfällen då ett mer allvarligt problem existerar som kräver fjärrhjälp från Time Warner tekniker.

Kontrollera om Avbrott

Du kan förlora en anslutning på grund ett problem existerar på Time Warner i stället för på din dator eller modem. Avbrott kan förekomma som hindrar människor i ett helt bostadsområde från att komma åt Internet. Om du inte kan ansluta till Internet eftersom anslutningen är nere, kalla Time Warners teknisk support och be dem om det finns ett strömavbrott. Om det finns ett problem som påverkar ditt område, kommer de att säga och ge ytterligare detaljer.

Kontrollera kabelanslutningar

Se till att modemets nätsladd ansluts säkert till modemet och att modemet är på. Du kan sedan kontrollera anslutningen mellan modemet och koaxialkabeln uttaget på din vägg för att kontrollera att kabelkontakterna sitter stadigt. En lös anslutning kan förhindra att data från att resa mellan din vägg kabelanslutning och på baksidan av modemet. Om modemet ansluts till datorns baksida, kontrollera att ändarna av Ethernet-kabeln som ansluter modemet och datorn passar väl in i dessa enheter.

Återställ Modem

Återställning ett modem ofta löser många anslutningsproblem. Återställ modemet genom att trycka på dess "Reset" -knappen. Om du inte kan hitta den knappen i dokumentationen som följde med modemet. Om modemet inte har en återställningsknapp, koppla bort modemet från telefonjacket. Koppla routern även om du använder en. Efter ungefär en minut ansluter modemet tillbaka i och sedan koppla in din router. Vänta ett par minuter för routern att synkronisera med modemet om du använder en router. Modemets lampor blinkar när du skär det, men dessa lampor slutar blinka så småningom. Du kan sedan arbeta på internet och se om anslutningen problemet är borta.

trådlösa Issues

Om du ansluter till Internet med hjälp av ett trådlöst modem, såsom ett Time Warner föreskrivs att modemet inte ansluter direkt din dator. I stället har det en antenn som skickar data till datorns nätverkskort. Se till att modemet är på och ansluten till kabeljacket. Om du använder en router, se till att dess anslutningar är säkra också. Oavsett om du använder en router eller Time Warner trådlöst modem, kontrollera att de är inom räckhåll för datorn. Dokumentationen kommer att säga det intervallet.

Fjärrhjälp

Om datorn kopplar fortfarande från Internet när du prova alla lösningar, kontakta Time Warner teknisk support och förklara din anslutningsproblem. De kan be dig att besöka en särskild webbsida som innehåller företagets "Direct Live Assisted Support" verktyg. När du besöker den sidan och ange ditt telefonnummer, Time Warner tekniker ansluta till datorn och försök att åtgärda problemet. Du kommer också ha möjlighet att ställa frågor tekniker som de felsöka datorn på distans.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com