Hur man installerar Widgets på en PC

April 7

Widgets är små program som utför specifika uppgifter på datorn. Det finns widgets för att passa varje uppgift och varje beskrivning. Installera några widgets på din dator och använda dem för att hjälpa dig att organisera ditt liv. Dessa riktningar är för Yahoo widgets, men de flesta grafiska komponenter installera på en PC på ett liknande sätt.

Instruktioner

1 Gå till Yahoos widget sida. Kontrollera att du har ett minimikrav för att installera widgets på din dator. Se också till att du har behörighet att installera widgets om datorn är ett arbete eller skola maskin. Klicka på "Kom igång nu."

2 Läs Yahoo användarvillkor och sekretesspolicy som de visas i dialogrutan. Se till att du håller med dem. Klicka på "Start Install" för att ladda ner Yahoos widget installationsprogrammet.

3 Välj "Kör" i de kommande två dialogrutor som öppnas för att slutföra installationen av widgeten installationsprogrammet. Därefter väljer "Fortsätt" för att installera Widget Starter Pack. Detta är en samling av populära widgets för att komma igång. Det kan ta ett par minuter att installera.

4 Klicka på "Jag accepterar" när du har läst licensavtalet. Så fort du gör det, är installationsprocessen klar och du kan se widget "docka" på din dator.

5 Ta några minuter att titta på widgetar som följde med förpackningen. Vissa, såsom vädret, kan behöva ställas in för att fungera korrekt. Klicka på "Fortsätt" i dialogrutan för att ta reda på mer om den nya widgets arbete.

6 Ta bort någon av widgets i det paket som du inte vill ha. Bara högerklicka på widgeten. Välj "Uninstall".

7 Fortsätta söka efter widgets att installera på din dator. Hitta de mest användbara för dina dagliga behov, men glöm inte att ta med något roligt.

Tips

  • Widgets kan göra datorn långsammare att starta.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com