Hur man installerar en Netgear Wireless-N Router

August 27

Installera en Netgear Wireless-N-router för att skapa ett trådlöst nätverk i hemmet eller på kontor. Wireless-N-router tar signalen från din höghastighetsanslutning till Internet service och distribuerar anslutning till alla enheter i nätverket, så att flera datorer att ansluta till Internet med hjälp av en enda Internet-anslutning. När Wireless-N-router installeras, kan flera Wi-Fi-enheter surfa på webben, kolla e-post och ladda ner filer utan begränsningar och krav för trådbundna nätverk. Den trådlösa-N-standarden är bakåtkompatibel med trådlös-B och Wireless-G standarder så att du kan vara säker på att datorn kommer att arbeta med routern.

Instruktioner

1 Identifiera "Internet" porten på baksidan av din kabel eller DSL-modem. Dra ut nätsladden från baksidan av modemet.

2 Sätt ena änden av Ethernet-kabeln till motsvarande port på modemet.

3 Anslut den andra änden av Ethernet-kabeln till "Internet" porten. Sedan nätkabeln från routern till en närliggande vägguttag eller grenuttag. Anslut strömkabeln till modemet att upprätta en anslutning till den trådlösa routern.

4 Ansluta en dator till en ledig port på baksidan av routern med en Ethernet-kabel. Starta en webbläsare och skriv "http://192.168.1.1" (utan citattecken) i adressfältet. Tryck på "Enter" för att öppna routern konfigurationsverktyget.

5 Klicka på "Setup Wizard" -knappen och klicka på "Ja" för att konfigurera routern med modemet. Klicka på "Apply" för att spara ändringarna till routerns inställningar och avsluta installationen. Klicka på "Wireless Settings" i inställningssidan för att skapa ett namn för routern nätverk (SSID) och skapa ett lösenord för att ansluta till den trådlösa signalen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com