Varför kan jag inte radera chatthistorik från Facebook Anymore?

August 23

Varför kan jag inte radera chatthistorik från Facebook Anymore?


I början av 2011 Facebook kombinerat sina meddelanden och chattar så att de alla är sparad i ett långt samtal. Du kan inte längre ta bort en hel chatthistoriken med någon. Du kan fortfarande ta bort enskilda meddelanden, men det är tidskrävande. Dessutom är det i slutändan inte att användbar eftersom Facebook sparar all information du någonsin inlägg.

meddelanden Kondenserad

När du går till din Facebook-meddelanden, ser du alla meddelanden med varje person kondenseras i ett långt format som även innehåller dina chattkonversationer. Detta är praktiskt för att hitta rent kronologisk information, men det kan också verka som informationsöverflöd. Det finns inget sätt att dela upp dem tillbaka upp igen.

Radera enskilda meddelanden

I dina meddelanden / chattfönster, klicka på "Åtgärder" på det övre högra hörnet. Klicka nu på "Ta bort meddelanden" och en liten ruta visas bredvid alla meddelanden i fönstret, inklusive din egen. Klicka rutor för att kontrollera att meddelandet och klicka sedan på "Ta bort markerade." Du kan även klicka på "Delete All", vilket raderar alla meddelanden på skärmen från den personen. Fortsätt att ta bort alla meddelanden från den personen.

Facebook håller alla data

Läs noga igenom de aktuella användarvillkoren med Facebook för att lära sig att den förbehåller sig rätten att hålla alla uppgifter du någonsin anger på Facebook. Vad det är tillåtet att göra med att data varierar. I allmänhet undvika att säga något på Facebook som du vill hålla privat. Det gäller för de flesta former av digital kommunikation, inklusive e-post.

alternativ

Hålla reda på vilka meddelanden som skall ta bort kan vara tidskrävande. Facebook Chat är tekniskt bakom andra chattprogram som fokuserar alla sina program på hur man gör chatten erfarenhet bättre. Att nöja sig med ett chattprogram eller en annan chattjänst kan vara ett bättre alternativ om du är orolig för privatlivet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com