Fördelar med Nätverkskort

September 23

Fördelar med Nätverkskort


Nätverkskort är att föredra av nätverksadministratörer. Korten är standard mot vilken trådlösa anslutningar mäts. Nätverkskort kan ge otronätverkshastigheter för en mycket låg kostnad; de är inte benägna att radiostörningar som är trådlösa nätverkskort, och de är en idealisk stöld och intrång avskräckande.

Anslutningshastighet

Till skillnad från trådlösa nätverkskort, som kan överträffa ut på 600 Mbps (megabit per sekund), Nätverkskort kan nå hastigheter på upp till 2000 Mbps för några av de nyaste kort, och en typisk 100 Mbps för den genomsnittliga kortet (om du vill gå billig). En liten bonus för att använda en intern nätverkskort är att de är så billiga, företag ofta hålla flera reservdelar i handen.

Enkel konfiguration

Senaste Nätverkskort är byggda för att arbeta out-of-the-box. Windows operativsystem, och även många typer av Linux, erkänner namn kort och automatiskt installera nödvändiga enheter för dig. Allt du behöver göra är att sätta in kortet och anslut nätverkskabeln. Det går omedelbart lämna alla nätverk som den är ansluten.

Intrång och Löstagbar

Trådlösa signaler kan kapas utan kaparen någonsin sätta foten i hemmet eller på kontoret. Med ett nätverkskort, om någon behöver för att få tillgång till nätverket via datorn, han måste fysiskt ändra din dator, vilket gör det mindre troligt för det hända. Dessutom, eftersom kortet är säkrad inuti datorn fallet, är det inte möjligt för någon som passerar genom att lättvindigt dra ur datorn och fickan som det är med en trådlös adapter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com