Hur man tar bort siffror i MS Office Word

September 16

Microsoft Word innehåller en funktion som nummer linjerna i ett dokument till vänster på sidan. Denna funktion hjälper om du har ett långt dokument och du behöver hänvisa till en specifik rad i dokumentet. Om du inte behöver radnummer i ett dokument, kan du finna denna funktion störande och irriterande. Lyckligtvis avlägsna radnummer i Word är en enkel uppgift som tar bara en liten stund.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Word genom att dubbelklicka på ikonen genväg på skrivbordet eller genom att klicka på "Start", väljer "Program" svävar över "Microsoft Office" och klicka på "Microsoft Office Word."

2 Klicka på knappen "Office" och välj "Öppna". Leta reda på dokumentet på din dator som du vill ta bort nummer från och markera det. Klicka på "Öppna".

3 Klicka i dokumentet om du vill ta bort nummer i hela dokumentet. Alternativt kan du markera en utvald punkt som du vill ta bort siffrorna.

4 Klicka på "Sidlayout" -fliken och klicka "radnummer" i avsnittet "Utskriftsformat". En rullgardinsmeny visas.

5 Rulla ner och klicka på "None" för att ta bort siffror från hela dokumentet. Klicka på "Dämpa för aktuell Stycke" om du bara vill ta bort nummer för en utvald punkt; Ordet kommer att ta bort nummer från punkt du markerade i steg 3.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com