Hur man hittar en drivrutin för en skrivare

July 26

Hur man hittar en drivrutin för en skrivare


Skrivare levereras med programvara och drivrutiner på en CD-skiva när skrivaren är köpt ny. Om du förlorar CD eller hitta en begagnad skrivare utan cd, måste du hitta de drivrutiner på ett annat sätt. Innan du ansluter en Dell, Hewlett-Packard, Lexmark och Canon-skrivare till datorn måste du installera skrivare eller skrivaren skriver inte ut.

Instruktioner

1 Använd Dells webbplats för att ladda ner skrivardrivrutiner. Klicka på länken för Dell i referenssektionen, som tar dig till den förare och nedladdningssida. Välj "Välj en modell" för att fortsätta. Klicka på "Skrivare" och välj "Skrivare". Använd sidofältet pil upp eller ner för att hitta den skrivarmodell som du behöver en drivrutin för att fortsätta. Efter att ha bekräftat skrivarmodellen, välj din dators operativsystem. På nästa sida ser du en visning av tillgängliga drivrutiner, firmware och programvara. Klicka på "Download" för att starta hämtningen och installationen. Följ instruktionerna för att installera drivrutinen.

2 Ladda ner drivrutinen för Hewlett-Packard (HP) vid sin webbplats. Klicka på länken för HP i referenssektionen. På målsidan anger modell av skrivaren och kontrollera "Ladda ned drivrutiner och programvara (och firmware)." Till exempel anger Deskjet 6122 och klicka på "Sök". Klicka på "Drivrutiner och programvara." Ange din dators operativsystem och klicka på "Nästa". Klicka på "Drive" plustecknet för att visa tillgängliga drivrutiner. Klicka på "Download" för att starta hämtningen och installationen. Följ anvisningarna på skärmen.

3 Leta reda på föraren som behövs för en Lexmark-skrivare på Lexmark webbplats finns i referenssektionen. Under "Support per produkt" anger modellnumret på skrivaren. Till exempel anger Lexmark P4350 och klicka på "Välj". På nästa sida, klicka på fliken som säger "Downloads" för att visa de tillgängliga drivrutiner. Klicka på "Download Now" för att starta nedladdningen och installationen av drivrutinen som behövs för skrivaren. Följ anvisningarna.

4 Hämta skrivardrivrutinen för Canon-skrivare i Canons webbplats finns i referenssektionen. På målsidan, på "Skrivare och multifunktion." Välj skrivarserien (exempel: Pixma, Imageclass). Välj modell från nästa fönster. På nästa sida, klicka på "drivrutiner och programvara." Välj datorns operativsystem för att öppna en lista över tillgängliga drivrutiner. Klicka på föraren, som kommer att öppna ett fönster där du måste klicka "Jag accepterar-Begin Download" efter att ha läst disclaimer. Nedladdningen börjar. Följ instruktionerna för att slutföra installationen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com