Hur man påskynda en eMachines T3410

July 30

Hur man påskynda en eMachines T3410


EMachines T3410 är inte den snabbaste datorn på blocket. Budgeten AMD Sempron 3400 single-core processor och 512 GB RAM-minne är enkelt ifrån med heftier och dyrare modeller. Du kan dock påskynda resultatet av dina eMachines med några enkla uppgraderingar och konfigurationer för att göra maskinen kör nästan lika bra som de snyggare datorer.

Instruktioner

1 Uppgradera RAM-minnet till 2 GB. Stäng av datorn och koppla bort den från strömkällan. Ta bort de två skruvarna från datorns baksida som håller sidopanelen på plats. Skjut sidopanelen. Lokalisera de två RAM-minnesmoduler inuti datorn. Dra de vita flikarna på vardera sidan av modulerna. Fast tag i första modul för att ta bort den ur facket; ta bort den andra modulen. Sätt i de två nya moduler i spåren. Tryck på vita flikarna när de snäpper tillbaka på plats. Sätt tillbaka datorsidopanelen. Starta om datorn.

2 Avinstallera oanvända program. Gå till Start-menyn och klicka på "Kontrollpanelen". Dubbelklicka på "Lägg till eller ta bort program." Titta under "Installerade program" och välj det program du vill avinstallera. Klicka på knappen "Ändra / ta bort." Följ instruktionerna på skärmen. Upprepa processen för ytterligare program som du vill ta bort. Starta om datorn.

3 Uppdatera datorn med den senaste programvaran. Gå till Start-menyn. Klicka på "Alla program" och klicka på "Windows Update." Klicka på "Sök efter tillgängliga uppdateringar." Låt datorn för att söka efter uppdateringar. Följ instruktionerna på skärmen. Starta om datorn.

4 Använd Windows Diskrensning för att ta bort utrymmeskrävande temporära filer och onödiga komponenter. Gå till Start-menyn, "Alla program", "Tillbehör" och "System Tools." Klicka på "Diskrensning". Låt verktyg för att skanna din hårddisk. Markera de filer du vill tömma. Klicka på "OK" i bekräftelsefönstret.

5 Defragmentera hårddisken disken. Gå till Start-menyn, "Alla program", "Tillbehör" och sedan "System Tools." Klicka på "Diskdefragmenteraren". Låt verktyg för att analysera hårddisk. Klicka på knappen "Defragmentera."

6 Justera resurskrävande inställningar XP: s visuella effekter. Gå till datorns skrivbord. Högerklicka på "Den här datorn". Välj "Egenskaper" från menyn. Klicka på fliken "Avancerat" i den nya dialogruta. I avsnittet "Performance", klicka på "Inställningar". Klicka på "Visuella effekter." Klicka på knappen "Justera för bästa prestanda" och klicka sedan på "OK".

Tips

  • Datorn måste vara ansluten till Internet för att få Windows-uppdateringar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com