Hur man kombinerar bilder tillsammans för att skapa en affisch

July 5

Målning ursprungliga bilder för affischer kan resultera i en effektiv design, men genom att använda befintliga bilder för affischer främjar en känsla av förtrogenhet när du tittar på sista skapelsen. Som du samlar din användarens bilder, ansöka om tillstånd att använda alla bilder som skyddas av upphovsrätt. Som du skriver din affisch, använd din avbildning programmets måleriverktyg för att införa olika i mixen.

Instruktioner

Måla

1 Klicka på "Arkiv" -menyn "Öppna" kommandot, sedan gå till och dubbelklicka på en bild som innehåller bilder som du vill inkludera i din affisch. Färg kommer att ladda bilden.

2 Klicka på "Free" objekt från "Välj" -ikonen på verktygspaletten, sedan dra musen runt en bild som du vill klippa ut ur bilden.

3 Släpp musknappen och klicka sedan på "Redigera" menyn "Kopiera" för att kopiera bilden till Urklipp. Klicka på "Arkiv" -menyn "New" kommandot, klicka sedan på "Redigera" menyn "Klistra in" för att klistra in bilden på den nya arbetsytan.

4 Följ anvisningarna från de föregående två stegen för att klistra in en andra bild från en annan bild på duken. Klicka på bilden och dra den till en plats som resulterar i en tilltalande komposition med den första bilden.

5 Klistra in så många fler bilder som du behöver på duken.

6 Klicka på "Arkiv" menyn "Spara" kommandot, sedan ett namn för affischen. Klicka på "Spara" för att spara ditt färdiga affischen.

Photoshop

7 Klicka på "Arkiv" -menyn "Öppna" kommandot, sedan gå till och dubbelklicka på en bild som innehåller element som du vill använda för din affisch.

8 Tryck på "L" för att köra fritt formulerad markeringsverktyg, sedan dra musen runt en bild för att välja en bild för din affisch.

9 Tryck på Ctrl och C samtidigt för att kopiera bilden till Urklipp, tryck på Ctrl och N samtidigt att skapa en ny duk.

10 Tryck på Ctrl och V samtidigt för att klistra in bilden på den nya arbetsytan.

11 Klistra in resten av bilderna på duken. Klicka på "V" för att köra flyttverktyget och dra bilden för att flytta den på plats.

12 Ordna varje bild som du vill att det ska visas och klicka sedan på menyn "Lager". Välj "Flatten Image" att slå samman alla bildelement tillsammans. Klicka på "Spara".

GIMP

13 Öppna den första bilden som du vill använda för din affisch.

14 Klicka på lassoliknande ikon från verktygspaletten, sedan dra markören runt bilden du vill klippa ut.

15 Klicka på "Redigera" menyn "Kopiera" kommandot, klicka sedan på "Arkiv" -menyn "New" för att skapa en ny duk. Klicka på "Redigera" menyn "Klistra in" för att klistra in bilden på den nya arbetsytan.

16 Tillsätt resten av de bilder som du vill använda och klicka sedan på fyra pilen i verktygspaletten för att köra flyttverktyget. Dra bilderna på plats.

17 Klicka på "Arkiv" menyn "Save" kommando. Skriv in ett namn för din affisch, och klicka sedan på "Spara" för att spara affischen till disk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com