Hur uppdatera min Facebook Status med min Tracfone

June 23

Facebook erbjuder en tjänst för användare av cellulära telefoner för att hantera sin Facebook-profil genom Short Message Service (SMS). Kallad "Facebook Mobile," tjänsten emot uppdateringar på Facebook-meddelanden, vägg inlägg, kommentarer på din status, vänförfrågningar och statusuppdateringar från specificerade vänner. Tjänsten gör det möjligt att uppdatera din status med ett textmeddelande. Kontrollera vilken bärare din Tracfone är kontrakterade med innan man inrättar Facebook Mobile, eftersom du behöver den här informationen för konfigurationsprocessen.

Instruktioner

1 Gå till Facebook, skriver e-postadress och lösenord i samband med ditt konto i motsvarande textfält och tryck på Enter för att logga in.

2 Klicka på "konto" i det övre högra hörnet och välj "Kontoinställningar".

3 Välj "Mobile" -fliken och klicka på "Registrera dig för Facebook textmeddelanden."

4 Klicka på "Välj en Carrier" i rullgardinsmenyn och välj bärare av din Tracfone. Tracfones använda en av tre transportörer. Klicka på "Nästa". Om du använder en GSM-modell, är din operatör antingen AT & T eller T-Mobile. Om du använder en CDMA-modell, är din operatör Verizon.

5 Öppna SMS-appen på din Tracfone och text bokstaven "F" till "32665." Facebook tar emot din text och returnerar en bekräftelsekod.

6 Skriv in koden bekräftelse skickas till din Tracfone i "Bekräftelse Code" textfältet. Klicka på "Nästa". Facebook visar en rad alternativ för SMS-funktionen. Konfigurera alternativ för dina behov och klicka på "Spara inställningar" för att slutföra SMS-inställningar med din Tracfone.

7 Öppna SMS-appen på din Tracfone och textmeddelanden till "32665" att skicka uppdateringar till din Facebook Wall.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com