Hur man återskapar en Mini Disk

April 15

Hur man återskapar en Mini Disk


En minidisk är en mycket kompakt lagringsenhet som kan användas för musik, video eller andra dokument på din dator. Många användare känner sig säkrare med hjälp av en minidisk än de gör med hjälp av en DVD på grund av plastskal som omger skivan. Det finns dock tillfällen då en minidisk kan repas. Om du vill återställa din hårddisk behöver du en tredje part program för tillfrisknande.

Instruktioner

USB Drive Recovery

1 Hämta USB Drive Recovery. USB Drive Recovery är ett program som analyserar dåliga sektorer och raderade filer på USB-enheter.

2 Sätt din minidisk i din mini-disk spelare. Anslut mini-disk spelare i datorn med hjälp av USB-dataöverföring kabel.

3 Ladda programmet och klicka på den första knappen på vänster sida av dig programvara skärm. Välj din mini disk från de val som ges.

4 Klicka på den tredje knappen på fönstret programvara för att köra återvinning programvara på din mini disk. Denna knapp med en bok med en bock på det.

5 Markera de filer du vill spara i fönstret programvara och dra dem till skrivbordet.

BadCopy Pro

6 Hämta BadCopy Pro. BadCopy Pro är en gratis testperiod program som gör att du kan återställa alla filer på din mini disk.

7 Sätt din mini disk i din mini-disk spelare och ansluter spelaren till din dator med överförings USB-kabel.

8 Öppna programpaketet och rulla ned den vänstra sidan av skärmen tills du kommer till "Flash Drive och Zip disk" alternativ under menyn "Recovery källor".

9 Välj din minidisk från "Drives List" rullgardinsmenyn och välj sedan "rädda skadade filer" eller "Rescue förlorade filer", beroende på vad du vill göra.

10 Klicka på knappen "Nästa" och välj sedan "Start" för att återställa dina filer.

File Scavenger

11 Ladda ner File Scavenger. File Scavenger är en gratis test mjukvara som gör det möjligt för en användare att skanna USB-enheter och återställa filer från enheten.

12 Sätt din mini disk i din mini-disk spelare och ansluter mini-disk spelare till datorn med överförings USB-kabel. Starta programmet och välj din mini disk från "Leta i" menyn högst upp på skärmen.

13 Klicka på "Long" läget för att se till att du skanna din disk helt.

14 Klicka på knappen "Sök" och vänta på programmet att skanna din mini disk.

15 Klicka på de filer du vill att återhämta sig och dra dem till datorns skrivbord.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com