Hur man använder kalendern i Outlook 2002

January 1

Hur man använder kalendern i Outlook 2002


Microsoft släpper nya versioner av sina Office relativt ofta, och 2002 är bara en av många versioner av Office. Outlook 2002 ingår i 2002 svit Office och en av Outlook främsta funktioner förutom möjligheten att skicka och ta emot e-post är kalenderfunktionen. Kalendern funktionalitet i Outlook 2002 är både nyttig och extremt enkel att använda, förutsatt att du vet hur man gör allt på rätt sätt.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Office Outlook 2002 genom att gå till "Start> Program> Microsoft Office> Outlook 2002."

2 Klicka på "kalender" -knappen. Detta öppnar Outlook 2002 kalenderfunktionen.

3 Klicka på knappen "Åtgärder". Välj "Nytt möte" för att skapa ett nytt möte, eller händelse i Outlook-kalendern. Fyll utnämningen informationen med en start- och sluttid, ämne för utnämning och annan information som du vill lägga till. Klicka på "Återkommande" om du vill göra utnämningen åter på vissa dagar. Klicka på "OK." Klicka på "Spara och stäng" för att spara händelsen.

4 Dubbelklicka på händelsen för att ändra informationen. Du kan ändra start- och sluttider, med förbehåll och andra detaljer genom att göra detta och klicka på "Spara och stäng" för att acceptera ändringarna.

5 Högerklicka på en kalenderhändelse och välj "Ta bort" för att ta bort kalenderhändelsen. Observera att när du gör detta, är kalenderhändelsen bort permanent och du måste manuellt lägger till det, bör du vill ha det igen.

6 Klicka på "Verktyg> Alternativ> Kalender Val> ledig / upptagen alternativ" för att publicera din kalender till andra på servern (t.ex. medarbetare). Klicka på "Publicera [x] månaders kalender ledig / upptagen-information på servern" rutan och välj sedan "Publicera på min plats." Klicka på "Spara och stäng" att publicera den.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com