Hur hittar jag Utmätningar i Las Vegas?

January 20

Hur hittar jag Utmätningar i Las Vegas?


USA bostadsbristen som inleddes 2007 ledde till miljontals utmätningar som har förstört husägare och banker. Las Vegas, Nevada område drabbades särskilt hårt av krisen. Samtidigt har utmätningar skapade hemma köptillfällen för många, med avskärmad hem till salu på regeringen och bank auktioner. Det finns flera resurser du kan använda för att hitta avskärmad egenskaper i Las Vegas.

Instruktioner

1 Kontrollera fastigheter webbplatser. Onlinetjänster som RealtyTrac.com och Foreclosure.com specialiserade på notering avskärmad egenskaper. Ange stad och stat namn där du vill söka för att producera en lista med utmätningar. Du kan begränsa listan till ett mindre område genom att ange ett postnummer.

2 Kontrollera webbplatsen för Clark County, Nevada Recorder: s kontor för Las Vegas utmätningar. Klicka på "Sök Records" och accepterar användningsvillkoren för att komma åt sökfunktionen.

Använd online-sökning formulär för att söka information om de senaste avskärmning anmälningar. Ställ in "Kategori" till "Foreclosures" och välj en rad så får du se. Ange "bank" i namnfältet och klicka på "Sök Records."

Sajten kommer att visa en lista över avskärmning fastigheter i Las Vegas och resten av Clark County.

3 Ställ en fastighetsmäklare. En Las Vegas-området fastighetsmäklaren har tillgång till information om lokala utmätningar och kan ge dig en lista med avskärmning egenskaper.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com