Hur man utföra en hård omstart på en Officejet

October 11

Skrivare fel kan vara frustrerande. Oavsett om det är ett pappersstopp, en fast bläckpatron eller annan mekaniskt fel, kan Officejet användare försöker ställa in skrivaren tillbaka till sitt ursprungliga skick genom att utföra en "hård återställning." En hård återställning är när skrivaren är helt avstängd för att rätta till ett fel, och det kan göras genom att ta bort alla möjliga komponenter maskinen manuellt vrida skrivaren hjulen flera varv, och sedan haka allt tillbaka upp.

Instruktioner

1 Koppla bort alla kablar som ansluter skrivaren till en dator. Starta om datorn för att säkerställa att den inte längre försöker att kommunicera med skrivaren.

2 Ta bort allt papper eller bläckpatroner inuti skrivaren. Om det finns ett pappersstopp i Officejet, vara noga med att ta bort papperet inte bara från skrivarens fack, men också vad bitar kan ha fastnat i skrivarens inre arbetet. Var noga med att låsa klippen som normalt håller bläckpatronerna när de har tagits bort.

3 Stäng av skrivaren. När den har helt stänga, ta bort skrivaren från strömkablarna, och dra ur strömkablarna från vägguttaget.

4 Ta bort den bakre luckan på skrivaren. Leta upp vita kopplingen på baksidan av skrivarens inre.

5 Rulla skrivaren hjulen uppåt två kompletta rotationer samtidigt som du trycker skrivaren koppling mot skrivarens baksida. De tandade hjulen kan hittas i skrivarens baksida längs vardera sidan.

6 Rulla skrivaren hjulen två rotationer efter att släppa kopplingen.

7 Byt den bakre luckan och anslut skrivaren till strömkabeln och koppla in den till ett uttag. Också placera bläckpatronerna tillbaka till sina rätta ställen i skrivaren.

8 Slå på skrivaren och skriva ut en testsida. Om det kommer ut korrekt ansluta skrivaren till datorn och försöker en vanlig utskriftsjobb för att säkerställa att det fungerar nu korrekt.

Tips

  • Om bläckpatroner som inte fungerar, överväga att byta bara en bläckpatron efter ställs när skriva ut en testsida. Detta kan minimera risken för att flera patroner kan förvirra skrivaren. Om du skriver ut på rätt sätt, kan de återstående patronerna installeras.
  • Se till att skrivaren är helt avstängd innan du kopplar bort den från vägguttaget. Förtid koppla ur den kan resultera i en elektrisk stöt eller skador på skrivaren.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com