Office Live bildspel Alternatives

December 17

Microsoft Office Live tillåter användare att skapa bildspel och presentationer som är kompatibla med andra Microsoft erbjudanden såsom Word och Excel. Licensing Microsoft-produkter kan vara dyra baserat på årliga kostnader och utbildning. Alternativ till Microsoft Live-program varierar från fri användning program till andra licensierade kommersiella mjukvarupaket.

Open Office Impress

Impress är bildspelet programvara som erbjuds av Open Office. Open Office erbjuder programvara gratis för att användas av vem som helst. Imponera funktioner mallar för att hjälpa till att bygga bildspel, erbjuder clip art, 2D och 3D avancerade verktyg tillsammans med ritverktyg. Impress erbjuder presentationen som ska sparas i XML-format, vilket gör presentationen som ska visas av andra program som kan använda XML.

Google Dokument

Google Docs är också gratis att ladda ner och erbjuder programvaror som kan hantera ordbehandling, kalkylblad och presentationer. Programmet är enkelt och erbjuder alternativ som kommer att vara bekant för användare av Office Live. Den presentationsprogram kan sparas i ett antal olika format för användning på annat håll. Google Dokument tillåter även användaren att bjuda in andra att se presentationen direkt via programvaran.

äpple Keynote

Apples Keynote är en presentationsprogram som syftar till att skapa fantastiska presentationer. Fördelarna med Keynote är att presentationer kan visas över olika plattformar, inklusive iPod, iPad och iPhone för folk i farten. Från och med 2011, Apples iWork svit av produkter erbjuder en 30-dagars testversion.

IBM Lotus Symphony

Lotus Symphony består av tre olika program: dokument, kalkylblad och presentationer. Presentationer har alla de kommandon som finns på Microsoft Office Live-program. IBM: s Lotus webbplats erbjuder en robust samhälle och stöd för att hjälpa navigera genom systemet. Stödet omfattar verkstäder, video tutorials och artiklar skrivna av experter för att vägleda användaren genom eventuella problemen när du använder programmet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com