Hur man tar bort en ruta runt Zen Cart

September 14

Zen Cart är öppen källkod kundvagn programvara som vem som helst kan använda och modifiera. Zen Cart har några element som ger intryck av en ruta runt huvudwebbplatsen området och Zen Cart logo. Ändringar för att ändra koden för CSS som styr visuella element är lätt när du vet var du ska leta och hur man gör förändringar.

Instruktioner

logo Borders

1 Öppna "small_zen_logo.gif" i ett ritprogram. Bilden kan hittas genom att följa filepath NAME_OF_YOUR_ADMIN_FOLDER / images / small_zen_logo.gif. Detta är den mindre av två Zen Cart logotyper som visas i det administrativa området. Inom programmet, den medföljande Zen Cart logotyper har en gräns som gör bilden verkar begränsas av en låda. Ta bort den här rutan skapar en mer tilltalande utseende.

2 Måla över den mörka gränsen till vit.

3 Spara den ändrade bilden. Ladda upp till servern, och skriva över den befintliga Zen Cart logo.

4 Upprepa steg 1 till 3 för Zen Cart logotyp som visas på toppen av det administrativa området. Du många väljer att skriva den här logotypen med företagets logotyp använder samma namn bildfil och filepath: NAME_OF_YOUR_ADMIN_FOLDER / images / logo.gif

Bakgrundsfärg

5 Öppna stylesheet.css i en källkod editor. Filen kan placeras i originalfilen in genom att följa den här sökvägen: /includes/templates/classic/css/stylesheet.css

6 Ändra bakgrundsfärgen från blå till vit. Zen Cart "klassiska" mall har en ljusblå bakgrund. Detta kan ändras på stylesheet.css i kodeditorn på linje 16: Den aktuella hexadecimal HTML-färgkod för den blå är # e5edf5. Ändra denna kod till #FFFFFF för att skapa en vit bakgrund.

7 Spara filen. Håll stylesheet.css öppen i koden redaktör och gå vidare till nästa avsnitt.

Ta Vertical gränser

8 Leta linje 186 i koden för stylesheet.css. Koden i linje 186 ser ut så här: kant: 1px solid # 9a9a9a;

9 Radera Linje 186.

10 Spara ändringar i denna fil. Ladda upp stylesheet.css till servern. Använd samma sökvägen som finns i filen inställd att hitta rätt plats för att skriva över den befintliga CSS-fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com