Så här kopierar drivrutiner på en CD

September 14

Med kravet på installation av vissa systemnivå drivrutiner, såsom RAID drivrutiner, före installation eller uppstart av ett operativsystem, tillsammans med försvagningen av diskettenheten vid datorindustrin, blir det allt viktigare att datoranvändare förstå brinnande drivrutiner till en CD. Burning drivrutiner till en CD för installation innan operativsystemet eller helt enkelt för att backa upp dem, är lätt för alla datoranvändare.

Instruktioner

1 Sätt in en tom CD-skiva i CD-bränning enhet.

2 Konsolidera de drivrutiner du vill kopiera till en CD-skiva i en mapp. Om du har filnamn som liknar, inte skriver över dem; helt enkelt skapa en undermapp för de drivrutinsinstallationer.

3 Högerklicka på mappen som innehåller drivrutinerna och för muspekaren över "Skicka till" rubrik. Detta kommer att skapa en undermeny som listar dina system enheter.

4 Vänsterklick CD-bränning enhet från undermenyn för noterade enheter. En dialogruta visas.

5 Ange en etikett för skivan som ska brännas. Ange ett beskrivande namn för att möjliggöra enkel identifiering av skivan senare.

6 Klicka på "Nästa" -knappen. Bränningen börjar och kommer att visa en förloppsindikator som meddelar dig när processen är klar.

Tips

  • Hantera alltid CD-skivor i kanterna för att hålla oljor och smuts från fingrarna från att skada dem.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com