Hur att rensa Imap e-post via Outlook 2007

August 8

Hur att rensa Imap e-post via Outlook 2007


Om du använder Microsoft Outlook 2007 för att hantera ett IMAP-e-postkonto, kan du vara medveten om att dina meddelanden finnas på datorn och på e-postservern. Som ett resultat, kan du stöta på begränsningar på den maximala storleken på inkorgen om du misslyckas med att ta bort meddelanden som du inte längre behöver. Ta bort onödiga IMAP e-postmeddelanden och rensa dem från servern i Outlook 2007 att ligga under din server infördes Inbox storleksbegränsningar.

Instruktioner

1 Klicka på ett meddelande som du vill ta bort, och trycker på knappen "Delete" på tangentbordet eller klicka på "X" -ikonen i övre vänstra delen av fönstret. I mitten av fönstret, kommer texten i e-post titel ändras så att den har en linje genom den.

2 Klicka på menyn "Redigera" längst upp på skärmen, klicka sedan på "Rensa".

3 Välj vilka mappar du vill rensa raderade meddelanden från. Du kan rensa raderade meddelanden från den valda mappen på vänster sida av skärmen, alla mappar som är kopplade till kontot, eller alla IMAP-konton som är konfigurerade i Outlook 2007.

4 Klicka på "Ja" för att rensa borttagna meddelanden. Observera att denna åtgärd är permanent och att de borttagna meddelanden inte kan återställas.

Tips

  • Att rensa borttagna meddelanden i Outlook 2007 automatiskt, klicka på "Verktyg" och sedan på "Kontoinställningar". Klicka på IMAP-konto, klicka sedan på "Ändra". Klicka på "Fler inställningar." Placera en check i rutan "Rensa objekt när du byter mappar samtidigt online." När denna ruta är markerad, kommer e-postmeddelanden som du har markerat för borttagning rensas från servern automatiskt varje gång du byter mappar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com