Specifikationer för HP DV7-1262US

March 11

Specifikationer för HP DV7-1262US


HP DV7-1262us är en bärbar dator utformad för att rymma en mängd olika digitala medier. Du kan titta på videor och filmer, lyssna på musik eller skapa egna mediapresentationer med specifikationerna. Du kan också använda den bärbara datorn för att surfa på Internet, utföra arbetsuppgifter eller spela spel som inte är grafikintensiva.

processor

HP DV7-1262us är utrustad med en Intel Core2 Duo-processor modell T6400, som arbetar vid en hastighet på 2,0 GHz. Alla instruktioner som skickas via datorn bearbetas av T6400. En snabbare processor kan instruktionerna för att köra med högre hastighet, så att du kan åstadkomma mer på kortare tid.

Minne

HP DV7-1262us omfattar 4 GB RAM. Systemets RAM kan uppgraderas till 8 GB, vilket ger dig stor förmåga att göra flera saker.

Video and Display

512 MB RAM används som grafikminne genom den medföljande NVIDIA GeForce 9600M GT grafikkort. Däremot kan du tilldela upp till 2,302MB grafikminne för att utföra bättre grafik för mer intensiva spel. Den extra minne allokeras från RAM, så kanske du vill uppgradera ditt minne om du tänker öka grafikminne. Grafikkortet driver en 17-tums WXGA bredbildsskärm som använder Brightview-teknik för förbättrad synlighet.

Drives

320GB hårddiskutrymme finns för att lagra operativsystem, program, musik, video och bilder som arbetar vid en hastighet av 5400 rpm. Dessutom innehåller den optiska enheten LightScribe och är Blu-Ray aktiverat, vilket gör att du kan titta på och bränna högkvalitativa DVD och CD-skivor.

Anslutningar

Åtkomst till Internet är enkelt med den inbyggda RJ-45-port som stöder Gigabit Ethernet-hastigheter. Alternativt ansluta trådlöst med Intel WiFi Link 5100AGN. Uppringd användare kan använda sin telefon linje för att uppnå hastigheter på 56k.

extra portar

Ytterligare portar finns för att öka funktionalitet, inklusive en 5-i-1 digital medieläsare som kan läsa xD Picture-kort, SD-kort, Memory Stick, Memory Stick Pro och multimediakort. De fyra USB 2.0-portar kan du ansluta enheter såsom möss och spel controllers.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com