Hur man öppnar en Dell Computer Tower

November 24

Hur man öppnar en Dell Computer Tower


Dell-datorer torn är bland de enklaste stationära datorer att plocka isär. Men om det görs på fel sätt och slarvigt, kan datorn skadas och du kan eventuellt skada dig själv i processen. För att förhindra detta, är det viktigt att förstå komponenterna i datorn och exakt hur du tar bort datorns hölje torn.

Instruktioner

1 Stäng av datorn, sedan koppla bort strömmen och eventuella diverse kringutrustning. Det är också en bra idé att vänta 10 till 15 minuter innan du försöker öppna tornet, för att undvika risken för elektrostatisk stöt.

2 Lägg Dell datorn tornet på dess vänstra sida, sedan trycka på de två spärrknapparna längst upp och längst ned i tornet.

3 Lyft bakstycket tills insidan av datorn är helt synlig. För att stänga Dell-dator torn, helt enkelt placera locket nedåt, tryck sedan på locket tills de två frigöringsknapparna snäpper på plats och locket är ordentligt fastsatt.

Tips

  • Det är aldrig en bra idé att arbeta på en dator eller på annan elektronisk utrustning när den är ansluten till strömkällan. Stäng alltid av datorn och koppla bort strömmen innan du försöker arbeta på det.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com