Så här redigerar eller ändra signaturfilen i Microsoft Office Outlook Web Access

April 19

Microsoft Outlook är en av världens mest populära personlig information hanteringsprogram. Det låter dig skicka och ta emot e-postmeddelanden, samt hantera din kalender, adressbok, anteckningar och uppgiftslista. Om e-postleverantören hanterar Outlook-data med Exchange Server, du sannolikt har webbaserad tillgång till information via Outlook Web Access-program. När du vet var du ska leta, ändra innehållet i signaturfilen i samband med Outlook Web Access blir en mycket snabb uppgift.

Instruktioner

1 Klicka på knappen "Alternativ". I vissa versioner av Outlook Web Access, är denna länk ligger nära det övre högra hörnet av fönstret. I andra, hittar du det på navigeringsfältet till vänster i fönstret.

2 Klicka på "Redigera signatur" -knappen nedanför "Meddelandealternativ" rubriken.

3 Ändra innehållet i din signatur som behövs i fönstret som öppnas.

4 Klicka på knappen "Spara och stäng".

Tips

  • Din signatur kommer endast att läggas till e-postmeddelanden om du har aktiverat funktionen. För att göra detta, klicka på knappen "Alternativ", leta reda på "Meddelandealternativ" rubriken, kontrollera den intilliggande rutan "Inkludera automatiskt min signatur på utgående meddelanden" och sedan klicka på knappen "Spara och stäng".
  • Redigera signatur i Outlook Web Access påverkar inte signaturen du använder i standarden, desktop-baserad version av Outlook. Varje ansökan upprätthåller sin egen fil.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com